Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum a fost surprins Messi, după ce a fost schimbat la 1-1. Imaginea zilei în fotbalul mondial

Nicu Savin

Publicat 29/08/2022 la 12:10 GMT+3

Messi pare că nu se simte deloc bine pe banca de rezerve a formației franceze Paris-Saint Germain. Jurnaliștii de la BeIN Sport l-au surprins abătut pe margine, cu un prosop în mână și fața tristă, fiind nedumerit de alegerea antrenorului Galtier, în momentul schimbării.

Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Valentin Popescu
Messi a jucat 87 de minute, duminică seara, în partida disputată de echipa sa împotriva lui AS Monaco. Finalul meciului l-a prins, însă, pe banca de rezerve, fiind înlocuit de Galtier cu spaniolul Pablo Sarabia. Pe margine, Messi a părut destul de afectat. Lionel și-a dus mâna la ureche și avea o expresie tristă, urmărind înmărmurit finalul partidei PSG - Monaco.
În ciuda acestei schimbări, parizienii nu au reușit să se impună, după ce au fost conduși printr-un gol al lui Volland din minutul 20. Neymar a restabilit egalitatea dintr-un penalty acordat de arbitrul Bastien în minutul 70. Brazilianul a transformat lovitura de la 11 metri, fiind lăsat să execute de preferatul antrenorului francez la loviturile de departajare, Kilian Mbappe.
Pe lângă Messi, Galtier i-a scos de pe teren pe Renato Sanches și Marquinhos, înlocuindu-i cu Danilo, respectiv Mukiele. Acum, PSG este în fruntea clasamentului cu 10 puncte, la fel ca Marseille și Lens. Lyon și Lorient au câte 7, dar cu un meci mai puțin.
Citește și:

Messi pare nefericit la PSG

Aflat la final de carieră, Messi pare că nu se mai regăsește. Deși oferă în continuare faze spectaculoase, argentinianul nu mai este la fel de eficient în atac. Grimasele se văd din ce în ce mai des pe fata internaționalului argentinian, atunci când nu reușește să-și demonstreze valoarea sau când nu este pe placul antrenorului francez, Christophe Galtier.
Până la venirea sa pe Parc des Princes, Messi a fost obișnuit să zâmbească mai mult, datorită succeselor de la Barcelona. Jucătorul a câștigat de șapte ori Balonul de Aur, recordul de până acum în fotbal. Pe locul secund se află Cristiano Ronaldo cu 5 trofee.
Messi și-a pierdut forma bună odată cu transferul de la Barcelona, acolo unde a cunoscut numeroase succese cu echipa de club. Dacă pentru formația spaniola a reușit să marcheze de 474 de ori în 520 de apariții, pentru echipa franceză a înscris doar de 9 ori în 29 de meciuri de la venirea sa în 2021.
Colegii săi mai tineri se află într-o formă mult mai bună. Neymar a înscris 75 de goluri în 96 de partide din 2017, iar Mbappe are 110 goluri în 117 meciuri de la venirea sa în 2018. În echipa Argentinei, Messi deține recordul național de apariții și este, de asemenea, cel mai mare marcator al țării din toate timpurile, având 86 de goluri în 162 de meciuri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo