Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După Neymar, și Paredes îl trimite în corzi pe Mbappe: "Nu pot vorbi despre cei cu care nu am vreo relație"

Cristian Mihală

Actualizat 27/09/2022 la 12:30 GMT+3

Leandro Paredes, argentinianul de 28 de ani împrumutat de PSG la Juventus, pentru actualul sezon, pare pe aceeași lungime de undă cu Neymar. Sud-americanul a dezvăluit că nu a avut niciun fel de relație cu starul francez Kylian Mbappe, alimentând ideea că acesta e extrem de îngâmfat și deloc apreciat ca persoană de vestiarul campioanei Franței.

Kylian MBAPPE of PSG and Leandro PAREDES of Juventus battle for the ball during the UEFA Champions League group H match between Paris Saint-Germain and Juventus at Parc des Princes on September 6, 2022 in Paris, France

Credit imagine: Getty Images

În ultimul an, oficialii lui PSG au făcut toate eforturile pentru a-l păstra pe Mbappe, căruia îi expira contractul cu echipa din capitala Hexagonului în iunie 2022. Se părea că Real Madrid a făcut suficient pentru a-l convinge să vină pe Bernabeu, dar în cele din urmă PSG a anunțat prelungirea înțelegerii pentru încă doi ani.
Fără îndoială unul din primii 3 fotbaliști din lume, Mbappe nu pare că e foarte apreciat, ca om, în vestiarul lui PSG. Probabil și atitudinea lui în legătură cu prelungirea contractului a contribuit la o anumită antipatie a colegilor, dar e tot mai limpede că ai săi coechipieri îl văd foarte îngâmfat și cu un caracter îndoielnic. Cel puțin asta reiese din caracterizarea făcută de Leandro Paredes, închizătorul de 28 de ani împrumutat de francezi la Juventus, în acest sezon.
"Nu sunt eu în măsură să vorbesc despre Mbappe. Pot vorbi despre cei cu care am avut o relație, la PSG. Dar despre cei cu care nu am comunicat deloc nu pot vorbi. Nu a existat nicio relație între mine și Kylian", a spus Paredes pentru ESPN Argentina.

Neymar a dat tonul în privința rupturii Mbappe - vestiarul lui PSG

Întrebarea pusă lui Paredes privind relațiile avute de Mbappe cu ceilalți colegi vine la câteva zile după ce Neymar a lăsat de înțeles că nu se înțelege deloc bine cu francezul. Din sezonul trecut, brazilianul îl are aliat în vestiar pe Messi, prietenul lui foarte bun din perioada Barcelona, astfel că își permite să spună ce îl deranjează.
Astfel, după victoria cu 3-0 contra Ghanei, de vineri, Neymar a fost pus să aleagă între Mbappe și colegii de la națională. Totul în cheia locului în care se simte mai bine în teren.
"Relația mea cu Mbappe? Nu știu...", s-a mărginit să spună starul brazilian, semn că sunt probleme în lotul lui PSG.
De altfel, relația dintre Neymar și Mbappe nu a fost niciodată una caldă, ei discutând de mai multe ori, de-a lungul timpului, în teren, despre cine ar trebui să execute penaltyuri sau lovituri libere. Ultima oară când am asistat la un astfel de episod a fost în urmă cu o lună, în succesul cu Montpellier, 5-2, când cei doi nu s-au înțeles asupra executării loviturii de la 11 metri primite de PSG.
Ulterior, Mbappe a refuzat să se bucure la unul dintre golurile lui Neymar, ceea ce a creat și mai multă tensiune, fostul jucător al Barcelonei trimițând săgeți pe twitter, prin mesaje criptate. Totul părea să se fi calmat între cei doi odată cu intervenția directorului sportiv Luis Campos, dar starul francez a făcut ca ruptura să devină și mai mare în partida cu Juventus (prima etapă din Champions League). Atunci, deși Neymar era singur cu poarta goală, Mbappe a refuzat să îi paseze, alegând o finalizare fantezistă în situație iminentă de gol.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo