Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Galtier are un lot stelar la PSG! Cum arată cele două echipe de start impresionante pe care le poate alinia

Bianca Dumitru

Publicat 26/07/2022 la 19:09 GMT+3

PSG se pregătește pentru sezonul 2022/23, în care jucătorii lui Christophe Galtier vor avea ca obiectiv principal câștigarea trofeului Champions League, mult râvnit de către conducerea parizienilor. Lotul noului antrenor de pe Parc des Princes arată senzațional.

PSG: Sarabia, Neymar y Messi

Credit imagine: Getty Images

PSG se pregătește pentru debutul în sezonul 2022/23, în care parizienii vor încerca încă o dată să-și adjudece trofeul Champions League, acesta urmând a fi principalul obiectiv al campioanei Franței.
Pentru a reuși să aibă un parcurs mai bun în cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent, șefii de pe Parc des Princes au făcut în această vară câteva transferuri. Parizienii au semnat deja cu Vitinha, Nuno Mendes, Hugo Ekitike și Nordi Mukiele, iar presa internațională a prezentat astăzi puternicul lot al campioanei din Ligue 1.
Cei de la GiveMeSport au notat că PSG poate alinia în noul sezon două echipe de start diferite, dar foarte puternice. Una dintre ele îi include pe Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar, în timp ce în cea de-al doilea 11 se regăsesc Sergio Ramos, Ander Herrera și Mauro Icardi.
Iată cele două variante de 11 ale parizienilor:
1. Gianluigi Donnarumma - Achraf Hakimi, Marquinhos, Presnel Kimpembe, Nuno Mendes - Danilo Pereira, Marco Verratti, Leandro Paredes - Lionel Messi, Kylian Mbappe, Neymar
2. Keylor Navas - Nordi Mukiele, Thilo Kehrer, Sergio Ramos, Juan Bernat - Idrissa Gana Gueye, Ander Herrera, Vitinha - Pablo Sarabia, Hugo Ekitike - Mauro Icardi
Citește și:

Trofeul Champions League, principalul obiectiv al celor de la PSG

Ambele posibile echipe de start pe care le poate alinia Christophe Galtier arată foarte bine, cea de-a doua având chiar șanse importante să câștige titlul în Franța, fără aportul marilor vedete din primul 11.
Rămâne de văzut ce transferuri va mai face PSG și dacă va reuși să câștige, în stagiunea 2022/23, mult râvnitul trofeu al Champions League.
Cert este că parizienii se remarcă drept o mare favorită a competiției europene, mai ales după ce l-au convins pe Mbappe să rămână pe Parc des Princes și l-au înlocuit pe Mauricio Pochettino cu Galtier, care are în palmares câteva experiențe remarcabile.
În plus, Lionel Messi este aproape de a se fi adaptat total la fotbalul practicat de PSG, astfel că așteptările de la argentinian sunt încă și mai mari decât au fost sezonul trecut.
PSG va debuta în noua stagiune a campionatului Franței pe 6 august, de la ora 22:00, în deplasare pe terenul celor de la Clermont. Până atunci, parizienii o vor înfrunta pe Nantes, pe 31 iulie, în Super Cupa Franței.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo