Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Galtier, un meci - un trofeu! PSG a câştigat Supercupa Franţei. Messi şi Neymar au făcut show

Cristian Mihală

Actualizat 31/07/2022 la 22:56 GMT+3

PSG a câştigat Supercupa Franţei, 4-0 cu Nantes. Messi, Neymar şi Sergio Ramos au punctat pentru campioana Franţei, într-o dispută care a avut loc la Tel Aviv.

Paris Saint-Germain's Argentinian forward Lionel Messi reacts after scoring the first goal of the match during the French Champions' Trophy (Trophee des Champions) final football match, Paris Saint-Germain versus FC Nantes, in the at the Bloomfield Stadiu

Credit imagine: Getty Images

Christophe Galtier, noul antrenor al lui PSG, a debutat cu un trofeu pe banca formaţiei din capitala Franţei.
Fără Mbappe, suspendat, PSG a rezolvat din prima repriză duelul cu Nantes, din Supercupă, graţie celor doi fotbalişti care scriau istorie în deceniul trecut pentru Barcelona: Messi şi Neymar.
Argentinianul a transformat în stilu-i caracteristic o pasă deviată, driblând portarul înainte de a trimite cu dreptul balonul în plasă.
Neymar, despre care s-a scris că ar fi pe lista "neagră" a oficialilor lui PSG, în această vară, a închis meciul înainte de pauză, când a transformat impecabil o lovitură liberă.
https://twitter.com/ElevenSportsFB/status/1553818791829819392

Sergio Ramos, golul meciului PSG - Nantes 4-0

A doua repriză s-a jucat după aceleaşi coordonate, cu PSG vioara întâi, astfel că pentru toţi era doar o chestiune de timp până când băieţii lui Galtier vor marca din nou. Au făcut-o prin Sergio Ramos, în minutul 57, fundaşul adus anul trecut de la Real Madrid părând că, dacă va fi ferit de accidentări în actuala stagiune, poate aduce plus-valoare pentru campioana Franţei. Azi, el a înscris cu o execuţie specială - călcâi, arătând că se poate ridica la nivelul execuţiilor colegilor sud-americani din ofensivă.
În fine, scorul final a fost stabilit de Neymar, care a primit un cadou din partea lui Messi. Fostul decar al Barcelonei l-a lăsat pe brazilian să execute un penalty, în minutul 81.
Cu acest succes, PSG a ajuns la 10 victorii în Supercupă, din 15 finale jucate. Din 2013 până în prezent, formaţia din capitala Franţei a pierdut o singură dată acest trofeu, chiar anul trecut, contra lui Lille.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo