Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ibrahimovic, aroganţă incredibilă: "Îi aveţi pe Mbappe, Messi şi Neymar, dar nu îl aveţi pe Dumnezeu"

Cristian Mihală

Actualizat 31/10/2022 la 09:44 GMT+2

Zlatan Ibrahimovic a dat o nouă măsură a aroganţei sale, într-un interviu pentru presa franceză. Suedezul a dezvăluit că Ligue 1 e un campionat total neinteresant de la plecarea sa.

Ibrahimović

Credit imagine: AFP

Zlatan a marcat 570 de goluri în cariera sa, 62 dintre acestea fiind pentru echipa națională a Suediei. În total, acesta a cucerit 34 de trofee, jucând pentru mai multe echipe de top ale Europei. Ajax, Inter, AC Milan, Barcelona, Juventus, PSG și Manchester United se numără printre echipele pe la care a trecut Zlatan. El a avut parte și de o experiență peste ocean, atunci când a jucat la Los Angeles Galaxy.

Ibrahimovic, declaraţie marcă înregistrată, la 6 ani de când a părăsit Franţa

În Franţa, a cucerit 7 trofee la PSG, iar plecarea lui, în 2016, nu a fost considerată o mare pierdere, un an mai târziu gruparea din capitala Franţei doborând recordul pentru cel mai scump transfer: 222 de milioane pentru Neymar, de la Barcelona. Între timp, la gruparea de pe Parc des Princes a sosit şi Messi, dar Ibra e convins că prima divizie din Hexagon încă îi simte lipsa.
"De când am plecat din Franța totul s-a prăbușit. Nu mai aveți despre ce vorbi. Franța are nevoie de mine, dar eu nu am nevoie de Franța. Faptul că îi aveţi pe Mbappe, Neymar și Messi nu ajută. Pentru că nu îl aveţi pe Dumnezeu", a spus Ibrahimovic în stilu-i caracteristic pentru Canal+.
CV-ul lui Ibrahimovic
  • A câștigat 7 titluri în Serie A cu Juventus, Inter și AC Milan;
  • A câștigat de 3 ori Coppa Italia, cucerind trofeul cu ambele echipe din Milano;
  • Alături de PSG a câștigat 4 titluri în Ligue 1 și 2 Cupe ale Ligii;
  • Zlatan a câștigat titluri și în Spania și Olanda, alături de Barcelona și Ajax. De asemenea, el a câștigat alături de Barcelona Supercupa Spaniei, în timp ce la Ajax a cucerit și Cupa. În Anglia, el a cucerit Cupa Ligii alături de Manchester United;
  • În competițiile europene, Ibrahimovic a cucerit Supercupa Europei cu Barcelona în 2009 și Europa League cu Manchester United în 2017. De asemenea, el a câștigat alături de Barcelona și Campionatul Mondial al Cluburilor;
  • În 2013, Zlatan a câștigat FIFA Puskas Award pentru reușita din foarfecă din meciul Suedia-Anglia;
  • A fost nominalizat pentru Balonul de Aur de 11 ori, iar în 2013 a terminat pe locul 4;
  • În anul 2012 a câștigat Gheata de Aur;
  • Se află în cartea Hall of Fame atât la AC Milan, cât și la PSG.
În vârstă de 41 de ani, Ibra are contract cu AC Milan până în vara lui 2023. El nu a jucat încă vreun meci în acest sezon, fiind accidentat. În stagiunea trecută, a pus umărul la câştigarea titlului de către rossoneri, marcând 8 goluri în cele 23 de partide jucate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo