Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kylian Mbappe a făcut "lista de cumpărături" la PSG! Cei 4 fotbaliști pe care i-a cerut francezul pe Parc des Princes

Irina Aldea

Publicat 01/10/2022 la 10:44 GMT+3

De când Kylian Mbappe a refuzat Real Madrid, șeicii lui PSG fac tot posibilul pentru ca francezul să primească tot ce-și dorește. Presa din Marea Britanie scrie că starul din lotul lui Christophe Galtier a întocmit "lista de cumpărături" pentru șeicii din conducerea clubului.

Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

The Mirror scrie că Mbappe le-a înmânat șeicilor din conducerea lui PSG o listă cu patru nume de fotbaliști pe care-i vrea pe Parc des Princes. Printre aceștia se regăsește și Marcus Rashford, atacantul lui Manchester United. Mbappe a ales să semneze o prelungire a contractului pe trei ani cu PSG la începutul acestui an, fiind de acord să rămână în capitala Franței până în 2025.
Decizia lui Mbappe a venit în contextul în care Real Madrid se afla în pole-position pentru transferul francezului. Datorită alegerii făcute, se pare că Mbappe ar avea acum o uriașă influență în deciziile sportive ale clubului de pe Parc des Princes, ca parte a noii sale înțelegeri cu echipa din Ligue 1. În urma acestor informații, se pare că Mbappe a întocmit în această vară o "listă de cumpărături" pentru șeici cu 4 nume de fotbaliști.
CITEȘTE ȘI:

Kylian Mbappe nu rămâne indiferent și le cere șeicilor întăriri la PSG

Luis Campos a declarat public că este nemulțumit de campania de transferuri a clubului, lăsând să se înțeleagă că o serie de obiective de transfer au fost ratate în timpul ferestrei de vară. PSG a adus șase jucători noi în timpul verii, inclusiv cvartetul de mijlocași Fabian Ruiz, Renato Sanches, Carlos Soler și Vitinha, alături de fundașul Nordi Mukiele și atacantul Hugo Ekitike, împrumutat de la Reims. Cu toate acestea, Campos s-a declarat nemulțumit.
Un articol din RMC Sport a scos la lumină faptul căMbappe i-a cerut lui Campos și echipei sale să semneze un nou atacant alături de care să poată juca, atacantul lui United, Rashford, fiind unul dintre cei la care francezul a făcut referire directă. De asemenea, pe lista francezului s-a regăsit și numele lui Robert Lewandowski - care a ajuns la Barcelona de la Bayern Munchen - alături de Ousmane Dembele de la Barca (colegul lui Mbappe la echipa internațională a Franței) și Gianluca Scamacca, care a semnat pentru West Ham, de la Sassuolo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo