Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kylian Mbappe a uitat de Rashford! Atacantul dorit lângă francez la PSG: "Campos îl monitorizează!"

Irina Aldea

Publicat 02/10/2022 la 13:43 GMT+3

Presa din Italia scrie că PSG "stă la pândă" pentru a vedea ce se întâmplă cu marele pariu al lui Juventus, Dusan Vlahovic, în contextul în care atacantul sârb ar reprezenta o variantă aprobată de toată lumea pe Parc des Princes, inclusiv de Mbappe, starul întors din drumul spre Real Madrid în vară.

Mbappe, Campos, Galtier & Al-Khelaifi

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe nu a fost pe deplin mulțumit de transferurile reușite de PSG în fereastra de transferuri din vară, iar Luis Campos are deja un atacant în atenție: Dusan Vlahovic este în vizorul celor de la PSG. Spaniolii de la AS scriu că Mbappe a cerut în repetate rânduri un atacant care să-i țină companie în ofensiva trupei lui Galtier.
Tuttosport explică faptul că, în privința acestor discuții interne, Luis Campos, un om esențial în rezolvarea transferurilor la PSG, lucrează neîncetat pentru a contura cât mai bine cu putință ideea de echipă capabilă să câștige trofeul UEFA Champions League. În acest moment, Campos știe că are nevoie de un fundaș central și un atacant, un om care să ajute PSG în fața celor mai defensive echipe.
CITEȘTE ȘI:

Rashford a fost uitat. Mbappe, Campos și PSG au pus ochii pe Vlahovic, scriu italienii

Dacă Mbappe l-a cerut în vară pe Rashford la echipă, acum situația s-a schimbat total, iar italienii scriu că PSG e foarte atentă la situația lui Dusan Vlahovic la Juventus. Atacantul sârb este marele pariu al torinezilor, club la care a ajuns în ianuarie de la Fiorentina=n schimbul a 70 de milioane de euro.
Pentru Juve, potrivit Tuttosport, Vlahovic este de neatins, dar există detalii care ar putea schimba totul. Echipa italiană traversează o situație sportivă delicată. A opta și la zece puncte în spatele liderului, trupa lui Allegri este în afara calculelor care contează. Neajungerea în primele patru locuri ar fi un derapaj pe care clubul, care tocmai a raportat peste 200 de milioane de pierderi în ultimul an, nu și-l poate permite. În acest scenariu, torinezii ar fi nevoiți să ia decizii drastice pentru a continua la cel mai înalt nivel.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo