Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lionel Messi a ajuns "persona non grata" la Paris. Ce i-au pregătit suporterii lui PSG

Tibi Munteanu

Publicat 16/03/2023 la 16:44 GMT+2

Lionel Messi nu mai este un preferat al fanilor lui Paris Saint-Germain după ce ar fi luat decizia să încheie socotelile cu formația franceză în vară, atunci când îi expiră perioada contractuală. Suporterii campioanei sunt pregătiți să îi "ofere" argentinianului o atmosferă ostilă în următorul meci pe Parc des Princes.

Messi dezamăgit de aventura la PSG

Credit imagine: Imago

Viitoarea destinație a lui Lionel Messi este un adevărat mister, mai multe cluburi din lume fiind pe urmele sale, cu posbilitatea de a nu achita nicio sumă de transfer în schimbul starului naționalei Argentinei.
Faptul că șansele de a continua să joace pe Parc des Princes par tot mai mici, tatăl și agentul jucătorului, Jorge Messi, fiind văzut atât în Barcelona, cât și în Arabia Saudită, acolo unde se zvonește că ar negocia un viitor transfer îi enervează la culme pe suporterii lui Paris Saint-Germain, mai ales că sud-americanul pare mai degrabă concentrat pe asta decât pe performanțele echipei de club la care activează.

Fanii lui PSG, deciși să-l conteste pe Leo Messi

Supărați de atitudinea din ultima vreme a jucătorilor, dar mai ales de faptul că s-a ratat o nouă oportunitate de a câștiga trofeul Ligii Campionilor, suporterii lui Paris Saint-Germain sunt pregătiți să intervină și să creeze o atmosferă ostilă pentru proprii jucători.
Au apărut informații care susțin că ultrașii lui PSG au ajuns la capătul răbdării în privința lui Lionel Messi, iar faptul că echipa lor favorită a fost eliminată din optimile UEFA Champions League de către Bayern Munchen pare a fi o nouă dovadă că deși clubul a încercat să atragă la Paris cei mai buni fotbaliști din lume, echipa totuși nu performează așa cum ar trebui, fapt ce îi nemulțumește pe fani.
La următorul meci de pe teren propriu, programat duminică 19 februarie, contra celor de la Rennes, suporterii campioanei en-titre din Franța sunt deciși să își huiduie favoriții, pentru a da un semnal de alarmă ca aceștia să trateze echipa și performanțele ei cu mult mai multă seriozitate.
Printre principalii vizați este chiar Lionel Messi, care nu a strălucit în dubla manșă cu Bayern, părând că nu mai are același devotament pe care l-a avut în urmă cu 3-4 luni când și-a reprezentat echipa națională la Campionatul Mondial din Qatar. Faptul că Messi este pregătit să părăsească PSG ar fi un argument în plus pentru fani să îl conteste, sugerând că nu și-l mai doresc pe Parc des Princes.
Messi a mai fost huiduit și în trecut de către proprii suporteri ai parizienilor, ceea ce l-a dezamăgit enorm, fiind obișnuit să fie aclamat inclusiv de către fanii echipelor adverse datorită prestațiilor sale excepționale din teren. Un lucru asemănător s-a întâmplat în trecut și cu brazilianul Neymar, care a fost contestat de francezi din cauza faptului că ar fi vrut să părăsească echipa.
Citește și:

Messi, ofertă fabuloasă din Arabia Saudită

Chiar dacă are pe masă mai multe opțiuni, printre care și cea de a reveni în tricoul blaugrana, Messi ar putea să joace și într-o zonă mai puțin așteptată, în Arabia Saudită, acolo unde Al Hilal se pare că poartă negocieri cu anturajul argentinianului.
Speculațiile privind Al Hilal s-au născut în primul rând datorită faptului că Jorge Messi, tatăl și agentul proaspătului campion mondial a fost văzut în Arabia Saudită, spre dezamăgirea fanilor Barcelonei, care speră că idolul lor se va întoarce în cele din urmă pe Camp Nou.
Motivul din spatele vizitei tatălui lui Leo Messi se pare că este legat de o întâlnire cu Ministrul Sportului în vederea unui proiect de școli de fotbal, fără nicio legătură cu transferul decarului "pumelor" la Al Hilal, însă arabii cred în continuare că singurul fotbalist cu 7 Baloane de Aur va evolua în campionatul lor.
Dacă până acum părea mai mult un zvon făcut dintr-o tresărire de orgoliu a celor de la Al Hilal în urma transferului lui Cristiano Ronaldo făcut de Al Nassr, se pare că lucrurile merg într-o direcție reală și sud-americanului i se propune o sumă fabuloasă pentru a veni să joace la 35 de ani în Arabia Saudită. Conform Daily Mail, lui Messi i s-ar oferi un contract în valoare de aproximativ 220 de milioane de euro pe an, astfel că ar putea deveni cel mai bine plătit sportiv din lume, depășindu-l chiar și pe CR7.
În negocierile acestui potențial transfer se implică chiar și oameni politici importanți din zona arabă, punându-se problema majorării limitei salariale impuse în momentul de față în Pro League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo