Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lionel Messi a închis ușa unui club care vrea să-l oferteze! Motivul din spatele deciziei fotbalistului

Bianca Dumitru

Actualizat 08/11/2022 la 15:06 GMT+2

Lionel Messi se află în ultimele luni ale înțelegerii cu PSG, urmând a rămâne liber de contract în vara anului 2023. Jurnaliștii din Spania au anunțat că argentinianul a luat decizia de a pleca de la Paris, dezvăluind și principalele motive ale fotbalistului.

Lionel Messi fällt verletzt aus

Credit imagine: SID

Lionel Messi mai are contract cu PSG doar până la finalul acestui sezon, în înțelegerea cu parizienii existând și o clauză de prelungire a colaborării cu încă un an.
Argentinianul a ajuns pe Parc des Princesc în 2021, iar în primul său sezon în Ligue 1 a dezamăgit. Mulți specialiști anticipau că fostul decar al Barcelonei se apropie vertiginos de finalul carierei, dar în actuala stagiune geniul acestuia a reapărut în prim plan.
În aceste condiții, fotbalistul de 35 de ani a revenit în atenția mai multor cluburi, atât din Europa, cât și din Statele Unite, unde este așteptat din sezonul următor.
Deși Messi nu a dat niciun indiciu cu privire la ceea ce își dorește să facă, urmând a începe negocierile cu echipele care și-l doresc abia după Campionatul Mondial, presa din Spania a dezbătut intens viitorul argentinianului.
Jurnaliștii iberici au anunțat acum că Leo nu are de gând să mai rămână pe Parc des Princes, indiferent de oferta pe care i-o vor face șefii campioanei din Ligue 1.
Principalul motiv pentru care Messi vrea să plece din Franța este faptul că familia sa nu s-a acomodat la Paris, așteptând cu nerăbdare momentul în care contractul argentinianului se încheie.
Citește și:

PSG NU VREA SĂ-I ACTIVEZE CLAUZA DE PRELUNGIRE A CONTRACTULUI LUI MESSI

La sfârșitul lunii octombrie, jurnaliștii publicației catalane Sport au anunțat că oficialii de pe Parc des Princes nu au de gând să activeze clauza de prelungire a contractului lui Messi cu încă un an.
Francezii nu vor să treacă vara viitoare printr-o nouă perioadă de incertitudine în legătură cu argentinianul, care s-ar afla atunci din nou la finalul perioadei contractuale.
Astfel, parizienii vor să-i ofere acum un nou contract, cu o durată de două sezoane, negocierile urmând a fi demarate după încheierea turneului final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar.
PSG nu-și dorește ca argentinianul să plece de pe Parc des Princes, mai ales că în acest sezon a arătat foarte bine, aducându-și contribuția la rezultatele bune ale echipei, dar și pentru că prezența sa în lotul lui Christophe Galtier este importantă la nivel de marketing.
Dacă ar semna cu parizienii un contract valabil încă două sezoane, Messi ar urma să fie jucătorul campioanei Franței până la vârsta de 38 de ani, când ar putea alege să se retragă.
Pe urmele lui Lionel Messi se mai află, conform jurnaliștilor din Spania, Barcelona și Inter Miami.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo