Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lionel Messi are atât de multe trofee, încât a ajuns să le și dăruiască. Ce au găsit jurnaliștii acasă la Paredes

Tibi Munteanu

Publicat 17/04/2023 la 12:08 GMT+3

Leo Messi este absolut incredibil! Decarul naționalei Argentinei i-a făcut un cadou inedit lui Leandro Paredes atunci când a semnat cu PSG. Jurnaliștii italieni au găsit acasă la fotbalistul împrumutat acum la Juventus un trofeu care îi aparține lui Messi.

Lionel Messi celebrates with Leandro Paredes after Argentina beat the Netherlands.

Credit imagine: Getty Images

Cariera fabuloasă a lui Lionel Messi a fost tot timpul presărată cu premii individuale și trofee obținute cu echipele de club la care a evoluat, însă cum vitrina sa probabil este una foarte mare și plină până la refuz, starul argentinian a început chiar să-și doneze distincțiile pe care le-a primit.
Pe lângă cele 10 La Liga, 4 UEFA Champions League, 3 FIFA Club World Cup, Ligue 1, 3 Supercupe ale Europei, 7 Copa del Rey, 8 Supercupe ale Spaniei, o Supercupă a Franței, medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2008, Finalissima, Copa America și Cupa Mondială, Lionel Messi are multiple distincții primite la nivel individual, fie că a fost vorba de trofeele de golgheter, de cel mai bun jucător al competiției sau de Baloanele de Aur.

Messi, cadou inedit pentru Leandro Paredes

Leo Messi are atât de multe trofee și premii, încât a ajuns chiar să le facă cadou. Cel puțin asta au descoperit jurnaliștii italieni care au fost primiți de Leandro Paredes la el acasă.
Fotbalistul legitimat la Paris Saint-Germain, dar aflat sub formă de împrumut la Juventus își prezenta colecția de trofee, medalii și chiar obiecte cu o însemnătate imensă pentru el, spre exemplu mingi de la Cupa Mondială din Qatar, pe care le are strânse în casa sa din Torino, iar când a fost întrebat de un anumit trofeu și l-a luat de pe raft, acesta purta numele lui Lionel Messi pe el, astfel că jurnaliștii au rămas uimiți.
Paredes a explicat că respectivul premiu, care este cel acordat celui mai bun fotbalist din La Liga în sezonul 2020/21, i-a fost cedat de Messi foarte simplu, mijlocașul cerându-l sub formă de glumă, însă Leo i l-a dat fără probleme.
"El (n.r. Messi) a sosit la Paris, l-am întrebat dacă mi-l va da și mi l-a dat", a spus Leandro Paredes.
Sezonul 2020/21 a fost ultimul pentru Messi în La Liga, pentru că i-a expirat înțelegerea cu FC Barcelona și a acceptat oferta propusă de Paris Saint-Germain, însă a fost unul de pus în ramă, cel puțin la nivel individual, pentru că nu a reușit să câștige campionatul, însă a ieșit cel mai bun marcator și cel mai bun pasator din Spania cu 30 de reușite și 11 assist-uri în 35 de partide.
Citește și:

Lionel Messi, tot mai aproape de revenirea la Barcelona

Contractul sud-americanului cu Paris Saint-Germain urmează să expire în această vară, iar proaspătul câștigător al Cupei Mondiale din Qatar pare decis să nu mai continue pe Parc des Princes, mai ales după ultimele evenimente, când a fost fluierat și huiduit de suporterii francezi.
Barcelona își freacă palmele de bucurie, pentru că speră să îl readucă pe Camp Nou pe Messi și conducerea face deja eforturi în acest sens, înaintând către conducerea La Liga posibile soluții pentru a-l semna pe argentinian fără a încălca regulamentele de fair-play financiar.
De asemenea, suporterii Barcelonei profită de orice partidă jucată pe teren propriu pentru a-i striga numele lui Messi în minutul 10, în mod simbolic pentru numărul purtat pe tricoul de starul argentinian, într-o mare dorință colectivă ca idolul lor să revină la FC Barcelona în vară. Asta s-a întâmplat la ultimele două dueluri ale catalanilor, în semifinalele Copa del Rey cu Real Madrid, partidă pierdută cu un scor neverosimil, 4-0, dar și în La Liga contra celor de la Girona. Atmosfera creată este una care ridică părul de pe mâini oricărui microbist, chiar dacă nu este un fan al lui Messi.
Mai multe surse din presa spaniolă îl dau deja pe Lionel Messi ca transferat la Barcelona, chiar dacă sud-americanul a primit o ofertă halucinantă din Arabia Saudită, de la Al Hilal, cu un salariu anual de 400 de milioane de euro.
Totodată, pe urmele sale sunt și Inter Miami din MLS, dar se zvonește și un interes din partea celor de la Manchester City, Guardiola fiind un mare fan de-al său, însă toate drumurile duc spre o revenire de poveste la Barcelona, clubul pentru care a jucat 778 de meciuri, a înscris 672 de goluri și a oferit 303 pase decisive.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo