Articol scris de Daniel Ișvanca
Pe o superbă insulă din Caraibe, băiatul era în vacanță alături de familia sa, într-un loc pe care îl frecventează deja de câțiva ani. Totuși, acest sejur avea să fie cu totul special față de precedentele, datorită unui singur aspect, prezența unuia dintre cei mai importanți fotbaliști din istorie.
Se întâmpla în anul 2019, la scurt timp după ce Argentina suferea o nouă dezamăgire în Copa America, unde termina doar pe locul 3, ratând finala cu Peru, finală pe care Brazilia avea să o câștige.
Ligue 1
Real Madrid primește o nouă lovitură de la Mbappe! Planurile starului francez cu PSG
13/08/2022 LA 09:55

O AMINTIRE ALĂTURI DE MESSI

Superstarul argentinian se afla acolo alături de câțiva prieteni, dar și de familie, în frunte cu tatăl său. Jorge (tatăl lui Messi) se juca cu Thiago, fiul lui Messi, și l-a observat pe Mackenzie în timp ce jongla cu o minge. Atunci, acesta l-a invitat la băiat să vină alături de ei, iar șocul a fost unul uriaș, atunci când copilul a realizat că este la câțiva metri de legenda Barcelonei.
Într-un interviu acordat ziarului Ole, Mackenzie O'Neill a povestit cum s-a întâmplat totul:
"Messi era cu familia lui la plajă. Eu eram singur și începusem să mă joc cu mingea, la câțiva metri de locul unde erau ei. Tatăl lui, Jorge, a aruncat o minge înspre mine și m-a întrebat dacă nu cumva vreau să mă alătur lor. Atunci am jucat fotbal alături de Thiago și Messi timp de 45 minute. Thiago este fantastic pentru vârsta lui și nu îi era deloc rușine să participe la joc. Să fiu alături de Messi a fost ceva incredibil!" - spunea acesta conform Sport Bible.
Deși nu vorbeau aceeași limbă, băiatul a reușit să comunice cu Leo prin intermediul soției sale, Antonella Roccuzzo și astfel a mai petrecut puțin timp cu Messi și gașca lui.
În cele din urmă, Mackenzie s-a împrietenit cu Thiago și cei doi au mers alături de Messi în apă, unde au avut parte de un nou episod de joacă.
"M-a luat pe umeri, iar Thiago mergea oriunde eram și eu. A fost distractiv să mă joc alături de Messi în apă. S-a comportat ca un tată normal și am realizat că îi place foarte mult ca Thiago să interacționeze și cu alți copii.
În ultima noapte petrecută pe insulă, eram alături de Thiago și i-am dat mingea mea de fotbal să o păstreze. M-a fugărit însă toată plaja și a insistat să o păstrez. Cu toții și-au luat rămas bun de la mine, în timp ce zâmbeau cu gurile până la urechi. Nu îi voi uita niciodată!" - a mai povestit britanicul.
Premier League
L'Equipe a dat explicații după excluderea lui Messi din nominalizările pentru Balonul de Aur
13/08/2022 LA 07:20
Liga
Remarca incomodă făcută de Xavi la adresa lui Lewandowski! Ce a spus antrenorul Barcelonei în 2021
12/08/2022 LA 10:31