Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lionel Messi, refăcut 100% cu o săptămână înainte de Mondial! Galtier nu menajează pe nimeni cu Auxerre

Bianca Dumitru

Publicat 12/11/2022 la 20:40 GMT+2

Lionel Messi este complet refăcut și a fost inclus în lotul lui Christophe Galtier pentru ultimul meci pe care PSG îl va disputa înainte de Campionatul Mondial din Qatar 2022.

Lionel Messi et Kylian Mbappé face au Maccabi Haïfa

Credit imagine: Getty Images

PSG o va înfrunta duminică, de la ora 14:00, pe Auxerre, într-un meci contând pentru a 15-a etapă din Ligue 1, ultima dinainte de turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Înaintea partidei, antrenorul parizienilor a declarat că Lionel Messi s-a refăcut după problema la tendonul lui Ahile și a fost inclus în lot.
Christophe Galtier a adăugat că niciun jucător nu i-a cerut să nu joace împotriva lui Auxerre de teamă că s-ar putea accidenta cu doar o săptămână înainte de startul Campionatului Mondial.
Astfel, Messi, Neymar și Mbappe vor fi prezenți la meciul de pe Parc des Princes, singurul absent important din lotul celor de la PSG fiind Marquinhos, care este accidentat.
Citește și:

PSG, neînvinsă înainte de duelul cu Auxerre

Înaintea partidei din a 15-a etapă a Ligue 1, PSG este lider neînvins în campionatul Franței, având 38 de puncte și un golaveraj impresionant, 38-9. De cealaltă parte, Auxerre este pe locul 15 și are doar 13 puncte, având nevoie de orice punct în economia luptei pentru salvarea de la retrogradare.
În mod normal, parizienii nu ar trebui să aibă nicio problemă în fața echipei lui Christophe Pelissier, astfel că este de așteptat ca cele trei staruri din atac să fie schimbate la pauză, dacă PSG va avea deja un avantaj pe tabelă.
Meciul dintre PSG și Auxerre este programat duminică, de la ora 14:00, următoarea etapă din campionatul Franței urmând a avea loc la finalul lunii decembrie, când parizienii vor juca pe teren propriu cu Strasbourg, iar Auxerre va primi vizita celor de la Monaco.
Turneul Campionilor se desfășoară în perioada 13-20 noiembrie și poate fi urmărit pe Eurosport, site-ul Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo