Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe a "tradus" declarațiile date după meciul cu Bayern! Ce a spus despre "săgețile" către Neymar

Nicu Savin

Publicat 19/02/2023 la 17:22 GMT+2

Kylian Mbappe a reușit o dublă în victoria fantastică obținută de pe PSG contra lui Lille, iar la final a explicat în fața presei ce a vrut să spună exact după partida pierdută cu Bayern Munchen în Champions League. Starul a insistat că nu a făcut nicio referire la Neymar, căruia i-a urat o revenire cât mai rapidă după accidentarea de azi, spunând că echipa are nevoie de el.

Kylian Mbappe și Neymar (PSG)

Credit imagine: Eurosport

PSG a trăit periculos în duelul cu Lille de pe Parc de Princes. Venind după 3 eșecuri consecutive, parizienii au început furibund și în minutul 17 conduceau deja cu 2-0, după reușitele semnate de Mbappe și Neymar. Lille nu a cedat și până la pauză a redus din diferență, iar în partea secundă a întors rezultatul, sperând la un succes istoric.
PSG s-a trezit la timp și a evitat încă un rezultat negativ. Mbappe a egalat în minutul 87, iar Messi a adus victoria în prelungiri, transformând impecabil o lovitură liberă. Cele 3 puncte obținute i-au eliberat pe parizieni, care riscau să intre într-o criză nemaiîntâlnită în ultimii ani.

Mbappe neagă că a vrut să-l atace pe Neymar prin declarațiile de după meciul cu Bayern Munchen

La final, Kylian Mbappe s-a arătat extem de încântat de forța de revenire a echipei sale. Printre altele, starul francez a fost rugat să comenteze zvonurile din această săptămână, cponform cărora relația dintre el și Neymar s-a stricat, după ce brazilianul i-ar fi ingnorat sfaturile. Concret, după eșecul cu Bayern, Mbappe a zis că toți jucătorii trebuie să se odihnească bine și să mănânce bine până la meciul retur pentru ca PSG să aibă șanse la calificare. La câteva ore, Neymar a fost surprins la un turneu de poker, iar apoi mâncând un hamburger la un fast-food, ceea ce a fost interpretat ca un gest sfidător la adresa lui Mbappe. Acesta a declarat că nu a fost deranjat de ceea ce a făcut Neymar și că declarația sa nu a reprezentat o săgeată către al său coechipier, despre care presa franceză a scris că are un stil de viață nu tocmai profesionist, organizând mereu petreceri foarte lungi la reședința sa din Paris.
"Am văzut că oamenii vorbeau despre Ney, despre ce s-a întâmplat. Ceea ce am spus nu a fost o săgeată împotriva lui Neymar. În acest context, avem nevoie de orice,numai de atacuri între noi nu. A fost într-adevăr un sfat pentru toată lumea. Pentru că, așa cum am spus, când ai pe toți jucătorii odihniți randamentul e mai mare. S-a văzut asta la începutul meciului de azi, când toată lumea este concentrată, echipele adverse trebuie să-și facă griji.Sper că Ney va reveni curând pentru că este un jucător important pentru noi.", a spus Mbappe, citat de RMC Sport.
În urma acestei victorii, PSG a obținut prima victorie după 3 înfrângeri consecutive în toate competițiile și se află la o distanță confortabilă în fruntea clasamentului din campionat, având 57 de puncte, cu 8 mai multe decât Marseille, ocupanta locului 2, care are însă și un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, Lille se află pe locul 5, cu 41 de puncte.
În următoarea etapă din Ligue 1, PSG se va deplasa pe terenul celor de la Marseille, în timp ce Lille va primi vizita celor de la Brest.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo