Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe i-a cerut explicații lui Paul Pogba, după amenințările făcute de fratele lui, Mathias

Bianca Dumitru

Publicat 01/09/2022 la 20:56 GMT+3

Kylian Mbappe a fost implicat de fratele lui Paul Pogba, Mathias, într-un scandal. Fotbalistul celor de la PSG a luat legătura cu coechipierul său din naționala Franței pentru a afla care sunt motivele pentru care numele său a fost pomenit.

Kylian Mbappé, Paul Pogba

Credit imagine: Getty Images

Fratele lui Paul Pogba a promis că va face dezvăluiri bombă în legătură cu jucătorul de la Juventus, dar și cu Kylian Mbappe:
"Vă voi spune lucruri foarte importante și despre el și vor exista elemente și mai multe mărturii care să confirme", a spus Mathias, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare.
În plus, Mathias îl acuză pe fratele său că are legături cu vrăjitoria și că ar fi aranjat un blestem prin care Mbappe să aibă de suferit. Cei doi frați ar fi avut o ceartă gravă la începutul acestui an, iar Mathias caută de atunci răzbunare.
Implicat în acest scandal, Mbappe a încercat să afle despre ce este vorba și de ce a fost pomenit numele său în conflictul dintre frații Pogba.
Potrivit presei din Franța, atacantul lui PSG l-ar fi sunat pe fotbalistul lui Juventus pentru a discuta despre afirmațiile lui Mathias. Mbappe și Pogba au vorbit și despre posibilitatea ca, în urma acestui scandal, Paul să nu mai joace la echipa națională a Franței.
Citește și:

Pogba ar putea rata Campionatul Mondial

Dacă Mathias Pogba va aduce dovezi și se va vedea că Paul a fost la vrăjitori pentru a-l blestema pe Mbappe, atunci lucrurile pot deveni grave în naționala Franței. Deschamps poate fi pus să aleagă între Pogba și Mbappe, cu puțin timp înainte de startul Mondialului din Qatar, anunță L'Equipe.
Ambii jucători sunt exponențiali pentru națională. Chiar dacă Franța are o mulțime de variante pentru a-l înlocui pe oricare dintre cei doi, absența unuia poate fi extrem de dăunătoare.
Asta pentru că ambii sunt văzuți ca niște adevărate staruri, iar simpla lor prezență poate să ajute la moralul și psihicul echipei. Cert e că Franța se confruntă iar cu un scandal între doi fotbaliști de națională, după ce la precedentul - între Benzema și Valbuena - starul lui Real Madrid a pierdut naționala pentru mai mulți ani.
Mondialul va începe pe data de 20 noiembrie, iar Franța a fost repartizată în grupa D. Danemarca, Tunisia și Australia se vor duela cu naționala "Cocoșului Galic", la prima ediție a Cupei Mondiale care nu se dispută pe timp de vară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo