Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe îl vrea afară pe Neymar de la PSG! Motivul dorinței francezului

Andrei Nicolae

Actualizat 15/08/2022 la 10:52 GMT+3

Kylian Mbappe și Neymar au avut o relație tensionată în ultimele sezoane la Paris Saint-Germain, iar lucrurile par să fi atins apogeul. Atacantul francez nu mai vrea să joace alături de colegul său și își poate exercita dreptul de a alege ce jucători să fie dați afară de la echipă, în urma semnării noului contract.

Neymar da Silva y Kylian Mbappé (PSG)

Credit imagine: Getty Images

Cei doi oameni din atacul parizienilor nu au reușit să creeze o legătură în cinci ani petrecuți împreună, iar acum Mbappe vrea ca brazilianul să fie îndepărtat de conducerea lui PSG, potrivit Get French Football News. Atacantul de 23 de ani își dorește să fie coechipier doar cu unul dintre Messi și Neymar în atac, iar argentinianul pare să fie alesul.
Campionul mondial din 2018 vrea să învețe cât mai mult în următorii ani, iar Messi poate fi mentorul perfect pentru francez. Neymar nu a putut îndeplini acest rol, ci mai degrabă s-a luptat cu Mbappe pentru poziția de cel mai bun jucător din lotul parizienilor.
Atacantul dorit în această vară de Real Madrid a fost convins în cele din urmă de conducerea din Franța să rămână alături de club, iar noul său contract poate fi decisiv în viitorul lui Neymar la echipă. Mbappe ar avea posibilitatea să decidă ce jucători să rămână la club și ce jucători să fie dați afară, iar brazilianul poate fi prima victimă a sa.
CITEȘTE ȘI:

Neymar a apreciat mesaje care îl criticau pe Mbappe

Ultimele probleme dintre cei doi au apărut după partida disputată de PSG sâmbătă, în fața celor de la Montpellier, câștigată de parizieni cu 5-2. Mbappe a ratat un penalty în acel meci, după care Neymar a transformat altă lovitură de la 11 metri obținută de trupa lui Galtier.
La finalul meciului, câțiva fani ai fotbalului au vorbit despre decizia antrenorului de a-l lăsa pe francez să execute penalty-ul, criticându-l pe tânărul de 23 de ani. Neymar a observat tweet-urile spectatorilor și a apreciat mesajele lor, o decizie care poate fi decisivă în viitorul său la club.
"Este oficial. Mbappe este executantul de penalty-uri la PSG. Clar este o chestie din contract, pentru că la niciun club din lume care îl are pe Neymar, el nu ar fi al doilea executant, la niciunul. Pare că este din cauza contractului. Mbappe o administrează pe PSG!!!"
"Astăzi, în meciul lui PSG, Neymar a marcat și l-a umilit pe portar (din nou) dintr-o lovitură de pedeapsă. Mbappe, pe de altă parte, a lovit foarte prost și a ratat. După meci, antrenorul a spus că Mbappe va fi executantul principal pentru restul sezonului. O absurditate!", au fost cele două tweet-uri apreciate de Neymar, care analizau situația de la clubul parizian.
Viitorul brazilianului rămâne astfel incert la clubul din capitala Franței, pentru care urmează partida din deplasare în fața celor de la Lille.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo