Lionel Messi și Sergio Ramos au fost rivali o viață, cei doi fiind legende la Barcelona și Real Madrid. Acum, aceștia sunt coechipieri la PSG și până în prezent au dat dovadă de profesionalist și au avut o relație normală. În plus, la unul dintre amicalele din această vară, Messi a scos un penalty și l-a lăsat pe Ramos să execute, semn că există chiar o armonie între ei.
La unul dintre antrenamentele parizienilor au ieșit însă scântei între Messi și Ramos. La un joc școală, ibericul a avut o intrare mai dură la Messi. Argentinianul l-a evitat pe fundaș și a marcat, dar apoi i-a aruncat o privire segetătoare și cei doi au avut un schimb de replici. Din videoclipul care s-a viralizat pe rețelele sociale reiese că ulterior Messi i-ar fi plătit polița lui Ramos, iar acesta l-a tras de mână pe argentinian pentru a-i cere socoteală. Din fericice, lucrurile nu au degenerat într-un conflict serios, dar e clar că tensiunea a fost la cote înalte.
Liga
"După Messi și Ronaldo, eram eu! Toți granzii mă voiau!" Dezvăluirea unui jucător liber de contract
IERI LA 20:14
Citește și:

PSG, 3 victorii din 3 meciuri în amicalele din Japonia

PSG a încheiat stagiul de pregătire din Japonia cu 3 victorii din tot atâtea meciuri. După succesele cu Kavasaki (2-1) și Urawa (3-0), formația lui Galtier a făcut show cu Gamba Osaka, scor 6-2. La pauză a fost 4-1, pentru parizieni marcântweetd Sarabia, Neymar (penalty), Nuno Mendez și Messi. După pauză, Neymar a reușit dubla, iar Mbappe și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, transformând un penalty pe final.
Meciurile din Japonia au fost ultimele amicale jucate de PSG în această vară. Campioana Franței va reveni la Paris, iar pe 31 iulie va juca primul meci oficial, Supercupa Franței, contra lui Nantes. Pe 6 august, parizienii vor începe noul sezon din Ligue 1, în deplasare cu Clermont.
Ulterior, PSG va avea un nou meci la îndemână, acasă cu Montpellier, după care vor urma primele două teste serioase din noua stagiune, în deplasare cu Liile și pe teren propriu cu AS Monaco.
Ligue 1
Messi a marcat primul gol din foarfecă în carieră! Reușita este una istorică pentru argentinian
07/08/2022 LA 07:44
Ligue 1
PSG, un monument al disciplinei sub noua conducere! Ce reguli trebuie să respecte Messi sau Mbappe
04/08/2022 LA 13:22