Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nemulțumiri la PSG! Ce a cerut Luis Campos în ultimele zile ale perioadei de mercato

Bianca Dumitru

Publicat 28/08/2022 la 16:09 GMT+3

PSG a avut un început de sezon foarte bun, având un golaveraj impresionant, de 17-3. Cu toate astea, oficialii clubului nu sunt mulțumiți de lipsa de transferuri din ultimele săptămâni ale perioadei de mercato.

La joie des joueurs du PSG lors du Trophée des champions

Credit imagine: Getty Images

PSG are un început perfect de sezon, fiind neînvinsă după primele 3 etape din Ligue 1, în care le-a învins pe Clermont, Montpellier și Lille, înscriind 17 goluri și încasând doar 3.
Se pare că tactica lui Christophe Galtier funcționează perfect, iar Neymar și Lionel Messi sunt într-o formă mai bună decât sezonul trecut.
Cu toate astea, în birourile de la Paris sunt câteva nemulțumiri. Jurnaliștii L'Equipe au anunțat că directorul sportiv al parizienilor, Luis Campos, este deranjat de lipsa de transferuri din ultimele săptămâni, reproșându-i lui Antero Henrique că nu dă dovadă de eficiență în negocierile cu alte cluburi.
Tensiunea dintre cei doi este la cote foarte mari, iar portughezul nu înțelege de ce fostului consilier sportiv de pe Parc des Princes îi ia atât de mult să bată palma pentru niște transferuri deloc greu de realizat.
În această vară, PSG i-a transferat până acum Vitinha, Nuno Mendes, Renato Sanches, Nordi Mukiele, Hugo Ekitike și Junior Dina Ebimbe. În același timp, campioana Franței s-a despărțit, printre alții, de Thilo Kehrer, Angel Di Maria, Xavi Simons, Georginio Wijnaldum și Ander Herrera.
Citește și:

Luis Campos, nemulțumit de transferurile făcute de PSG în ultimele zile

Actualul director sportiv al parizienilor vrea să mai scape în această perioadă de mercato, cel puțin, de Idrissa Gueye, Mauro Icardi și Keylor Navas și este nemulțumit de faptul că Henrique nu a reușit să le accelereze plecările de la club.
În plus, Luis Campos și-ar dori să îi mai aducă jucători în lot lui Galtier, antrenorul spunând în mai multe rânduri că mai are nevoie de 3 fotbaliști. Deocamdată, însă, singurul care ar putea să li se alăture celor de pe Parc des Princes este Fabian Ruiz, care e aproape de despărțirea de Napoli în favoarea campioanei din Ligue 1.
În schimb, parizienii ar fi renunțat la transferul lui Milan Skriniar după ce Inter a refuzat mai multe oferte, având pretenții uriașe în schimbul slovacului.
Rămâne de văzut ce alte mutări vor mai face cei de la PSG până la finalul perioadei de mercato. Între timp, echipa va primi în această seară vizita celor de la Monaco, într-un meci contând pentru a patra etapă din Ligue 1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo