Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar a vorbit despre viitorul lui la PSG, după ce șeicii au transmis că nu mai vor "sclipici și bling-bling"

Irina Aldea

Actualizat 24/07/2022 la 16:20 GMT+3

Neymar a vorbit deschis despre viitorul său la PSG, exprimându-și dorința de a continua parcursul pe Parc des Princes, în ciuda tuturor zvonurilor potrivit cărora brazilianul nu mai e dorit de șeici.

Neymar

Credit imagine: Getty Images

PSG și-a asigurat viitorul prin prelungirea contractului lui Kylian Mbappe, iar șefii de pe Parc de Princes consideră că nu mai este nevoie de Neymar în echipă. În această vară au apărut mai multe zvonuri despre o eventuală plecare a brazilianului, dar operațiunea este foarte complicată. Conform Le Parisien, cei de la PSG sunt aproape disperați să scape de Neymar și l-au propus pe acesta la Manchester City. Francezii nu ar fi dorit bani în schimbul starului de 30 de ani, ci l-ar fi vrut la schimb pe Bernardo Silva.
Neymar şi-a exprimat sâmbătă dorinţa de a continua la PSG în acest sezon, în ciuda numeroaselor speculaţii despre viitorul său, potrivit Agerpres: "Vreau să rămân la club. Până acum, clubul nu mi-a spus nimic, aşa că nu ştiu ce planuri are pentru mine", a declarat atacantul după victoria cu 3-0 împotriva lui Urawa Red Diamonds, într-un meci din cadrul turneului de presezon al lui PSG în Japonia.
CITEȘTE ȘI:

Neymar nu vrea să plece de la PSG! Șeicii vor să scape de el

Viitorul lui Neymar, care a ajuns la Paris în 2017 de la FC Barcelona pentru suma record de 220 de milioane de euro, face obiectul multor zvonuri după numirea directorului sportiv Luis Campos şi a antrenorului Christophe Galtier, şi după ce preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, a spus că "nu mai vrem sclipici, bling-bling, e sfârşitul paietelor".
Neymar, care vine după un sezon foarte dezamăgitor la Paris (13 goluri şi 8 pase decisive în 28 de meciuri în toate competiţiile), şi-a prelungit anul trecut contractul până în 2025 şi a activat două clauze ce îi permit să-şi extindă contractul cu încă doi ani, până în 2027, potrivit L'Equipe. Întrebat puţin mai devreme despre viitorul lui Neymar, Christophe Galtier a explicat că jucătorul i se pare "foarte fericit" după reluarea antrenamentelor, însă a rămas evaziv în legătură cu viitorul brazilianului la Paris.
"Nu ştiu ce se va întâmpla într-un viitor apropiat la închiderea perioadei de mercato. E anunţat că pleacă, e anunţat că rămâne, n-am discutat cu 'Ney' despre acest aspect. Dar nu mi se pare deranjat de ceea ce poate spune lumea despre el şi situaţia lui la club, văzând bucuria cu care se antrenează şi joacă", a declarat Galtier. A doua zi după numirea sa, Galtier a spus că vrea Neymar să rămână la PSG: "Evident că doresc ca Neymar să rămână, fiindcă atunci când sunt jucători de clasă mondială, e mai bine să fie ai tăi decât adversari", a spus tehnicianul pe 5 iulie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo