Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar contraatacă după ce a fost acuzat că și-a pierdut sclipirea! "Băiatul ăsta vorbește cam mult"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 28/07/2022 la 10:16 GMT+3

Neymar nu a întârziat prea mult cu răspunsul pentru Thomas Meunier, cel care l-a acuzat pe starul brazilian că și-a pierdut din magie odată cu venirea la Paris Saint Germain.

PSG-Star Neymar im Testspiel gegen die Urawa Red Diamonds

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Neymar s-a pregătit în presezon alături de colegii săi de la PSG, dar criticile nu întârzie să apară nici în vacanță. Astfel, starul brazilian nu a putut rămâne indiferent la criticile aduse de fostul său coleg, Thomas Meunier.
Cei doi au jucat împreună în capitala Franței pentru 3 sezoane, timp în care Neymar nu l-a impresionat prea tare pe fundașul ajuns la Borussia Dortmund. Meunier a spus că a fost un mare fan al lui Neymar pe vremea când acesta din urmă evolua la Barcelona, însă brazilianul nu a mai avut evoluții remarcabile și în capitala Franței.
"Trebuie să recunosc că eram un mare fan al lui Neymar atunci când evolua pentru Barcelona. Acea remontada împotriva lui PSG este datorită lui. Dacă aș fi avut 10 ani, sigur aș fi avut un poster cu el în camera mea. La Paris, însă, și-a pierdut magia", a spus Meunier într-un interviu pentru Kicker.
Răspunsul lui Neymar nu s-a lăsat așteptat prea mult și, prin intermediul rețelelor de socializare, el a răspuns scurt și clar: "Băiatul ăsta vorbește prea mult!"
Cel pe care PSG plătea suma record de 222 de milioane de euro nu a părut prea deranjat de remarca lui Meunier, însă nu s-a putut abține să ofere acest răspuns.
PSG va debuta în noul sezon, în Supercupa Franței, împotriva lui Nantes, pe 31 iulie. Principalul obiectiv al francezilor rămâne cucerirea trofeului Champions League, unde va debuta în luna septembrie, odată cu startul meciurilor din grupe.
Citește și:

Meunier s-a simțit înlăturat de la PSG

Meunier a jucat timp de 4 sezoane la PSG, iar în 3 dintre ele a fost și coleg cu Neymar, care a ajuns în 2017. Totuși, despărțirea de formația din capitala Franței i-a lăsat un gust amar fundașului belgian, care s-a simțit înlăturat de la echipă.
"La Paris, directorul sportiv de la acea vreme, Leonardo, m-a înlăturat pentru că nu dorea să îmi reînnoiască înțelegerea. Totul s-a întâmplat fără știrea mea. Și la nivel personal mi-a fost greu să părăsesc Parisul. Soția mea, copiii, cu toții iubim acel oraș. A fost greu să plec, dar m-am adaptat și cred că asta s-a văzut și pe teren", a mai declarat Meunier.
38 de meciuri a strâns Meunier în tricoul nemților, unde a oferit foarte multă siguranță în joc. Fotbalistul are un aport ofensiv important și de multe ori își domină adversarii prin forța sa.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo