Neymar ar putea pleca, în perioada de mercato din această vară, de pe Parc des Princes. Brazilianul mai are contract cu PSG până în 2025, dar oficialii parizienilor nu ar vrea să-l mai păstreze în echipă, fotbalistul nefiind pe placul noului director sportiv al clubului, Luis Campos.
După ce jurnaliștii de la Foot Mercato au anunțat că brazilianul ar fi fost propus pentru a fi împrumutat la Juventus, presa din Anglia a scris că un club din Premier League este favorit să-i obțină semnătura.
Potrivit Sky Sports, Chelsea este principala candidată să-l transfere pe atacantul de 30 de ani, în schimbul căruia campioana Franței vrea o sumă foarte mică (50 de milioane de euro) în comparație cu cea plătită în 2017, atunci când l-au transferat de la Barcelona (222 de milioane de euro).
Ligue 1
PSG, un monument al disciplinei sub noua conducere! Ce reguli trebuie să respecte Messi sau Mbappe
04/08/2022 LA 13:22
În ciuda sumei cerute de PSG, unul dintre principalele obstacole în calea transferului lui Neymar este reprezentat de salariul brazilianului. În acest moment, fotbalistul primește peste 55 de milioane de euro brut pe an.
Citește și:

UNDE ÎȘI MAI DOREȘTE NEYMAR SĂ JOACE ÎNAINTE DE A SE RETRAGE

Starul lui PSG a vorbit la începutul acestui an despre dorința sa de a se despărți de clubul francez în vara anului 2021, când ar fi vrut să se întoarcă la Barcelona pentru a juca din nou alături de Lionel Messi. În cadrul podcastului realizat de brazilianul Ronaldo, atacantul de 30 de ani a spus că nu se mai pune problema ca el să se întoarcă acum pe Camp Nou.
"Am făcut totul ca să mă întorc la Barcelona, dar nu a fost posibil, nu am reușit. Messi a avut oportunitatea de a veni la PSG, îmi este prieten și sunt foarte fericit că a venit", a declarat Neymar, citat de Mundo Deportivo.
Fotbalistul a comentat și ce planuri de viitor are, explicând că și-ar dori să mai joace pentru Santos, dar și în MLS, campionatul din Statele Unite ale Americii atrăgându-l prin faptul că sezonul este mai scurt.
Neymar a declarat și că a glumit mult pe seama faptului că se va retrage la 32 de ani și a precizat că nu își va încheia cariera până în momentul în care se va simți obosit psihic sau până când corpul nu îl va mai ajuta.
"Îmi doresc să joc din nou pentru Santos. Îmi e dor să joc acolo, pe acel stadion minunat, dar nu știu, am unele îndoieli. Nu știu dacă voi mai juca în Brazilia. Mi-ar plăcea să joc în MLS măcar un sezon. Acolo sezonul este mai scurt, aș avea trei luni de vacanță. Aș mai evolua câțiva ani.
Glumesc cu prietenii mei că mă voi retrage la 32 de ani, dar este doar o glumă. Nu știu, sincer. Voi juca până voi obosi psihic. Dacă sănătatea mea mentală va fi ok, fizic cred că voi mai rezista câțiva ani. Am contract cu PSG până la 33 de ani, așa că voi juca cel puțin până atunci", a mai spus Neymar.
Ligue 1
Neymar contraatacă după ce a fost acuzat că și-a pierdut sclipirea! "Băiatul ăsta vorbește cam mult"
28/07/2022 LA 07:16
Ligue 1
Lot stelar pentru Galtier la PSG! Cum arată 2 echipe de start impresionante pe care le poate alinia
26/07/2022 LA 16:09