Casemiro i-a trimis compatriotului său Neymar o invitație care ar fi făcut fără doar și poate deliciul fanilor... dacă propunerea ar fi fost serioasă. Mijlocașul brazilian de la Real Madrid a participat la o emisiune pe canalul brazilian SporTV în urmă cu două săptămâni și a fost întrebat despre situația pe care coechipierul său o trăiește la PSG.
Deși i-a prelungit de curând contractul până în 2027, PSG nu își ascunde dorința de a-l vinde pe Neymar, cel pe care parizienii au plătit 222 de milioane de euro, aducându-l de la Barcelona în 2017: "El [Neymar] poate juca pentru orice echipă din lume. Dacă PSG nu-l vrea, îl vrea Real Madrid. Bine?", a răspuns Casemiro râzând.
CITEȘTE ȘI:
Fotbal
Brazilia refuză să joace un meci oficial, deși FIFA îi impune! Motivul invocat de naționala Selecao
IERI LA 14:58

Neymar, invitat de Casemiro să joace la Real Madrid

Dincolo de gluma făcută de Casemiro, cei doi se cunosc foarte bine. Casemiro l-a avut pe Neymar ca rival (s-au întâlnit deja în Brazilia înainte ca cei doi să facă saltul în Europa) și s-a bucurat de el avându-l coechipier. Casemiro și Neymar (ambii au 30 de ani) s-au confruntat de opt ori, cu un bilanț favorabil lui Casemiro (trei victorii pentru fostul jucător de la Sao Paulo, trei egaluri și două victorii pentru fostul jucător de la Santos).
PSG și-a asigurat viitorul prin prelungirea contractului lui Kylian Mbappe, iar șefii de pe Parc de Princes consideră că nu mai este nevoie de Neymar în echipă. În această vară au apărut mai multe zvonuri despre o eventuală plecare a brazilianului, dar operațiunea este foarte complicată. Conform Le Parisien, cei de la PSG sunt aproape disperați să scape de Neymar și l-au propus pe acesta la Manchester City. Francezii nu ar fi dorit bani în schimbul starului de 30 de ani, ci l-ar fi vrut la schimb pe Bernardo Silva.
Ligue 1
PSG, un monument al disciplinei sub noua conducere! Ce reguli trebuie să respecte Messi sau Mbappe
04/08/2022 LA 13:22
Ligue 1
Neymar contraatacă după ce a fost acuzat că și-a pierdut sclipirea! "Băiatul ăsta vorbește cam mult"
28/07/2022 LA 07:16