Articol scris de Dani Morar
Thomas Meunier, jucătorul Borussiei Dortmund și cel care a fost coleg 3 sezoane cu Neymar la PSG, este de părere că starul brazilian nu mai este același jucător care era înainte să se transfere în capitala Franței.
"Trebuie să recunosc că eram un mare fan al lui Neymar atunci când evolua pentru Barcelona. Acea remontada împotriva lui PSG este datorită lui. Dacă aș fi avut 10 ani, sigur aș fi avut un poster cu el în camera mea. La Paris, însă, și-a pierdut magia", a spus Meunier într-un interviu pentru Kicker.
Liga
FC Barcelona, PSG și City pregătesc un schimb de senzație! De Jong, cheia întregii operațiuni
ACUM 8 ORE
Neymar s-a transferat în 2017 de la Bacelona la Paris, dar nu a reușit să cucerească Liga Campionilor alături de francezi, principalul obiectiv pentru care a fost adus. Lupta din acest an de Champions League pare să fie mai încinsă ca oricând, iar Neymar, alături de Mbappe și Messi, se luptă pentru a reveni la forma de la clubul catalan, astfel încât să cucerească prestigiosul trofeu.
Neymar a devenit mai celebru la Paris pentru simulările sale decât pentru partidele memorabile. Așa s-a întâmplat și în ultimul amical al lui PSG, când starul brazilian a încercat să obțină un penalty, deși nu a fost faultat

Meunier regretă despărțirea de parizieni

Meunier a vorbit în interviul său și despre despărțirea de PSG. A rămas cu un gust amar, după ce nu i s-a mai prelungit contractul, în 2020. Fundașul dreapta s-a alăturat atunci lui Dortmund, unde a devenit om de bază.
"La Paris, directorul sportiv de la acea vreme, Leonardo, m-a înlăturat pentru că nu dorea să îmi reînnoiască înțelegerea. Totul s-a întâmplat fără știrea mea. Si la nivel personal mi-a fost greu să părăsesc Parisul. Soția mea, copiii, cu toții iubim acel oraș. A fost greu să plec, dar m-am adaptat și cred că asta s-a văzut și pe teren", a mai spus Meunier.
38 de meciuri a strâns Meunier în tricoul nemților, unde a oferit foarte multă siguranță în joc. Are un aport ofensiv important și de multe ori își domină adversarii prin forța sa.
Ligue 1
Messi a marcat primul gol din foarfecă în carieră! Reușita este una istorică pentru argentinian
07/08/2022 LA 07:44
Ligue 1
PSG a câștigat fără emoții pe terenul lui Clermont în prima etapă din Ligue 1! Neymar, omul meciului
06/08/2022 LA 20:51