PSG a avut un an cu venituri importante, înregistrând 700 de milioane de euro, cea mai mare sumă din istoria clubului. Cu toate astea, jurnaliștii L'Equipe au anunțat că clubul de pe Parc des Princes va încheia anul financiar cu un deficit cuprins între 200 și 300 de milioane de euro.
Francezii, citați de publicația catalană As, au notat că pierderea din acest an vine după un deficit de 225 de milioane de euro. Astfel, în ultimii doi ani, PSG a avut, în total, pierderi de 425 de milioane de euro.
În ciuda acestei sume, francezii nu sunt dispuși să facă economie. Noul director sportiv al parizienilor, Luis Campos, are ca obiectiv principal să întărească lotul, iar presa din Hexagon scrie că echipa ar mai putea cheltui circa 150 de milioane de euro în această perioadă de mercato.
Ligue 1
PSG, decizie fără precedent pentru a-i forța pe unii jucători să plece! Nume mari se află pe listă
ACUM 14 ORE
Printre țintele celor de la PSG se remarcă Nuno Mendes, căruia parizienii vor să îi achite clauza de cumpărare în valoare de 35 de milioane de euro, Vininha, pe care îl vor transfera pentru 40 de milioane de euro de la FC Porto, și Renato Sanches, pentru care au negociat o mutare de 20 de milioane de euro.
De asemenea, pe Parc des Princes sunt așteptați și Milan Skriniar sau Gianluca Scamacca, transferuri pentru care suma vehiculată este de circa 50 de milioane de euro.
Citește și:

25 de milioane de euro pentru a-și schimba antrenorul

Cei de la PSG au vrut să îl schimbe în această vară pe Mauricio Pochettino cu Zinedine Zidane, dar acest lucru nu este posibil pentru că Zidane vrea neapărat să antreneze echipa națională a Franței, după Campionatul Mondial din Qatar, când lui Didier Deschamps îi va expira contractul.
Consolându-se cu această idee, președintele grupării din capitala Franței i-a dat mână liberă lui Luis Campos să înceapă operațiunea "Christophe Galtier".
Antrenorul lui Nice a fost marele obiectiv al noului director sportiv al lui PSG, de când acesta a fost numit în locul lui Leonardo. În condițiile în care reunirea echipei se apropie, șefii campioanei din Hexagon vor să grăbească negocierile cu Galtier, iar după ce vor ajunge la un acord cu el și cu cei de la Nice, îl vor demite pe Pochettino.
Presa din Spania a anunțat, la începutul acestei săptămâni, ce sumă de bani trebuie să plătească PSG pentru a-și schimba tehnicianul. Cei de la Mundo Deportivo au scris că e vorba despre 25 de milioane de euro, dintre care 15 milioane de euro pentru demiterea lui Pochettino, iar 10 milioane de euro pentru a-l semna pe Galtier.
Jurnaliștii din Franța au precizat că Nice a plătit 3 milioane de euro când l-a transferat pe antrenor de la Lille, urmând a primi triplu pentru a-i da drumul.
Ligue 1
PSG vinde excelent! Suma uriașă încasată pe un atacant fără niciun gol marcat pentru prima echipă
ACUM 17 ORE
Liga
FC Barcelona, PSG și City pregătesc un schimb de senzație! De Jong, cheia întregii operațiuni
09/08/2022 LA 14:30