PSG a început cu dreptul nou sezon din Ligue 1. Campioana en-titre nu a avut emoții în partida din prima etapă de pe terenul celor de la Clermont, partidă câștigată de elevii lui Christophe Galtier cu 5-0.
Scorul a fost deschis de Neymar în minutul 9, atunci când Sarabia a centrat de pe partea stângă, Lionel Messi a prelungit cu o atingere subtilă pentru brazilian, care a șutat la colțul lung, pe jos.
A doua reușită a partidei a venit în minutul 26, atunci când Achraf Hakimi a înscris din pasa lui Neymar, cu un șut de pe partea dreaptă, la colțul scurt.
Ligue 1
Mbappe, criticat dur de fani după meciul cu Montpellier "Atitudine șocantă, e un monstru"
14/08/2022 LA 10:56
Scorul pauzei a fost stabilit de căpitanul parizienilor, Marquinhos, cel care a marcat din centrarea lui Neymar din minutul 38.
Citește și:

Neymar, omul meciului în Clermont-PSG

Lionel Messi putea duce scorul la 4-0 înainte de pauză, dar șutul argentinianului a fost respins în corner de Diaw, portarul celor de la Clermont. Messi și-a luat revanșa în minutul 80, atunci când a înscris după o combinație cu Neymar, cu un șut din interiorul careului.
În minutul 86, Messi a stabilit scorul final cu a doua reușită a sa din partida cu Clermont. Din pasa conaționalului său, Leandro Paredes, Messi a preluat balonul pe piept și a înscris din foarfecă, trimițând balonul peste portarul lui Clermont.
Omul meciului a fost, fără îndoială, Neymar. În prima etapă a noului sezon din Ligue 1, brazilianul a fost implicat în patru dintre cele cinci goluri marcate de echipa lui Christophe Galtier, cu un gol și trei pase de gol.
Pentru PSG urmează partida din etapa a doua de pe Parc des Princes de săptămâna viitoare, atunci când va primi vizita celor de la Montpellier. De partea cealaltă, Clermont se va deplasa pe terenul celor de la Reims.
Ligue 1
PSG defilează în Ligue 1! Încă o victorie la scor pentru campioana Franței! Neymar a reușit o dublă
13/08/2022 LA 20:54
Ligue 1
Real Madrid primește o nouă lovitură de la Mbappe! Planurile starului francez cu PSG
13/08/2022 LA 09:55