Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG are o nouă țintă pe piața transferurilor! Cine e atacantul dorit lângă Mbappe

Bianca Dumitru

Publicat 29/04/2023 la 22:09 GMT+3

PSG vrea să se întărească în plan ofensiv în vara acestui an, iar jurnaliștii din Franța au anunțat că parizienii ar fi pus ochii pe Folarin Balogun, jucătorul celor de la Arsenal, împrumutat în prezent la Reims.

Balogun (Reims), auteur d'un triplé face à Lorient

Credit imagine: Getty Images

Șefii celor de la PSG se pregătesc pentru perioada de mercato din vară, dorindu-și să aducă întăriri în plan ofensiv. După ce s-a vorbit despre interesul parizienilor pentru Harry Kane sau Victor Osimhen, acum a apărut un nou nume.
Cei de la L'Equipe, citați de Calcio Mercato, au anunțat că oficialii de pe Parc des Princes au pus ochii pe Folarin Balogun.
Fotbalistul în vârstă de 21 de ani mai are contract cu Arsenal până în 2025, dar în acest sezon a evoluat în Ligue 1, la Reims, unde a atras toate privirile. Atacantul a adunat 31 de apariții, reușind 18 goluri și 3 assist-uri.
Conform sursei citate, cei de la Arsenal ar fi dispuși să-i dea drumul lui Balogun, dar doar în schimbul unei sume de circa 40 de milioane de euro, "tunarii" având nevoie de bani pentru a-l transfera pe Declan Rice.
Folarin Balogun, unul dintre cei 3 tineri atacanți propuși de inteligența artificială ca parteneri ideali pentru Karim Benzema în atacul lui Real Madrid, are o cotă de piață de 25 de milioane de euro.
Citește și:

PSG, RESEMNATĂ ÎN PRIVINȚA LUI MESSI

Lionel Messi mai are doar câteva luni de contract cu PSG și cel mai probabil se va despărți de campioana Franței, având destule oferte din care să aleagă. Parizienii par să se fi resemnat în ceea ce-l privește.
Asta au lăsat să se înțeleagă cei de la Le Parisien, care au anunțat astăzi că șefii de pe Parc des Princes au început să gândească planul pentru sezonul viitor fără a-l include pe argentinian.
Conform jurnaliștilor As.com, oficialii campioanei din Ligue 1 pregătesc următoarea stagiune în jurul unui singur jucător, Kylian Mbappe. Chiar dacă patronii qatarezi își doresc prelungirea contractului lui Messi, Mbappe este considerat la Paris piesa de bază a echipei.
Șefii PSG-ului au început să se gândească la faptul că despărțirea de Messi nu ar fi atât de rea, în condițiile în care le-ar permite să facă mai multe transferuri, eliberând o sumă importantă din bugetul pentru salarii.
Astfel, potrivit jurnaliștilor francezi citați în Spania, negocierile dintre reprezentanții argentinianului și cei de la PSG sunt în impas, oficialii clubului fiind conștienți și de faptul că fotbalistul este deranjat de reacțiile furioase ale suporterilor îndreptate în direcția sa în ultima vreme.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo