Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, egalată la ultima fază de Reims! Neymar a marcat pentru parizieni, iar Veratti a fost eliminat

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 29/01/2023 la 23:51 GMT+2

PSG a remizat cu Reims, scor 1-1, într-un meci din etapa a 20-a din Ligue 1. Liderul s-a chinuit cu formația de pe locul 12, iar Marco Veratti a fost eliminat în minutul 59. Neymar a marcat pentru parizieni, iar Balogun a egalat în minutul 90+6.

Neymar buteur avec le PSG face à Reims

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
PSG a remizat, scor 1-1 cu Reims, formație care urcă pe locul 11 în Ligue 1. Liderul s-a chinuit cu micuța formație, iar eliminarea lui Marco Veratti din minutul 59 le-a dat mari bătăi de cap parizienilor. Neymar marcase în minutul 51, dar Balogun a egalat în minutul 6 al prelungirilor.
PSG a început partida în atac. Lionel Messi a fost aproape de deschiderea scorului în minutul 3, după ce a primit o pasă bună în centrul careului. Șutul argentinianului a trecut peste bara transversală, iar Reims a scăpat fără gol.
Reims a replicat imediat, dar De Smet a trimis pe lângă poartă. Formația oaspete a avut câteva momente bune în atac, iar Balogun și Azor Matusiwa au ratat câteva ocazii importante, Doannarumma fiind la post.
Marshall Munetsi a irosit o ocazie bună de a da lovitura pe Parc des Princes. Mijlocașul lui Reims s-a înălțat excelent peste apărarea adversă și a trimis pe spațiul porții, dar Donnarumma a intervenit din nou salvator.
Nu au mai existat ocazii mari până la pauză, chiar dacă PSG a menținut posesia și a atacat poarta adversă. Reims s-a apărat foarte bine și a încercat să fie periculoasă pe contraatac, elevii lui William Still au fost neinspirați la finalizare.
Neymar a marcat în debutul reprizei secunde, după o acțiune a lui Messi. Argentinianul a tras de la marginea careului, mingea a fost deviată, iar brazilianul a înscris după ce l-a driblat pe portarul advers.
Citește și:

PSG are 5 puncte avans în fruntea clasamentului din Ligue 1

Reims a fost aproape de a obține un penalty, la câteva minute distanță de la golul parizienilor. Veratti a avut o intrare imprudentă aproape de propriul careu și a primit cartonașul galben. Arbitrul a revăzut faza la monitorul VAR și a decis să-i acorde cartonașul roșu mijlocașului, acuzând intrarea dură a acestuia.
Veratti a devenit al treilea cel mai rapid jucător care vine de pe banca lui PSG și primește un cartonaș roșu. Recordul este deținut de David Beckham, care a fost eliminat la doar 9 minute și 21 de secunde după ce a fost introdus pe teren. Pe locul 2 este Layvin Kurzawa, care a fost eliminat după 12 minute și 46 de secunde, iar Veratti completează podiumul, cu 13 minute și 15 secunde.
Hakimi a marcat și el în minutul 65, însă golul său a fost anulat pe motiv de offside. Mbappe putea majora avantajul gazdelor cu 10 minute înainte de final, dar șutul său a fost respins cu piciorul de către Diouf.
Reims a forțat din nou egalarea la cealaltă poartă, însă fără succes încă o dată. Oaspeții au dat lovitua în minutul 6 al prelungirilor, la ultima fază a partidei. Balogun a driblat portarul și a marcat cu poarta goală.
S-a încheiat 1-1, iar PSG a acumulat 48 de puncte după 20 de etape. Doar 3 puncte au parizienii în fruntea clasamentului, Lens fiind pe poziția secundă, cu 45 de puncte, iar Marseille pe 3, cu 43 de puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo