Articol scris de Răzvan Rădulescu
Paris Saint Germain provoacă o adevărată revoluție în propriul lot. Echipa antrenată de Christophe Galtier a creat o listă cu jucătorii pe care nu dorește să se bazeze în sezonul viitor. Ultimul pe listă este Thilo Kehrer (25 de ani). Fundașul german, transferat de la Schalke, a fost trimis să se antrenze cu echipa de tineret a lui PSG.

11 jucători, așteptați să plece de la PSG

Ligue 1
Messi a marcat primul gol din foarfecă în carieră! Reușita este una istorică pentru argentinian
ACUM 20 ORE
Potrivit Daily Mail, PSG este dispusă să vândă o echipă întreagă de fotbal. Wijnaldum, Herrera, Kurzawa, Gueye, Paredes, Diallo, Pereira, Ebimbe, Draxler, Icardi și Kehrer nu fac parte din planurile lui Galtier la PSG pentru sezonul viitor.
Ultimul pe listă, Kehrer, a fost trimis la echipa de tineret pentru ca francezii să-i forțeze plecarea de la club. Deși fundașul se află în turneul de pregătire cu PSG, Kehrer nu are viitor pe Parc de Princes. Cotat la 22 de milioane de euro de Transfermarkt, Kehrer a venit în 2018 la PSG, de la Schalke. Francezii plăteau 37 de milioane de euro pentru transferul. 128 de partide a strâns Kehrer în tricoul celor de la PSG, în toate competițiile.
Citește și:

PSG, tratament "dur" pentru jucători

Presa din Franța a descris "dur" comportamentul campioanei Franței față de jucătorii de pe "lista neagră". Conform Daily Mail, jurnalistul francez Sabre Desfarges a susținut că PSG este "în mod necompromis, chiar dură cu jucătorii pe care vrea să-i vadă plecând".
Galtier a făcut declarații despre situația lotului la începutul lunii iulie. Noul antrenor al francezilor a discutat cu oficialii lui PSG despre jucătorii invitați să plece din cadrul echipei.
"Cred că numărul personalului trebuie redus. Nu poți avea un sezon întreg plin de jucători care cu greu evoluează. Sunt nefericiți" au fost cuvintele lui Christophe Galtier.
PSG va începe noul sezon din Ligue 1 pe 6 august, în deplasare, contra lui Clermont. Campioana Franței va juca peste 2 zile în Super Cupa Franței, contra câștigătoarei Cupei Nantes. Mbappe va fi marele absent al primului meci oficial al francezilor pentru cumul de cartonașe galbene.
Ligue 1
PSG a câștigat fără emoții pe terenul lui Clermont în prima etapă din Ligue 1! Neymar, omul meciului
IERI LA 20:51
Ligue 1
Galtier a confirmat. PSG va aduce încă trei jucători în această vară. Care este planul lui Campos
05/08/2022 LA 08:43