Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, decizie fără precedent pentru a-i forța pe unii jucători să plece! Nume mari se află pe listă

Nicu Savin

Publicat 11/08/2022 la 16:17 GMT+3

PSG face tot posibilul să scape de jucătorii pe care Galtier nu se bazează, dar majoritatea dintre aceștia refuză rezilierea contractelor, pentru că au salarii foarte mari, pe care nu le-ar putea primi la alte echipe. Conform L'Equipe, conducerea de pe Parc de Princes este hotărâtă să recurgă la o metodă incredibilă pentru a-i constrânge pe acești fotbaliști să părăsească echipa.

Julian Draxler trifft und verhilft PSG zum Sieg

Credit imagine: SID

PSG a intrat într-o nouă eră odată cu venirea lui Christopher Galtier pe bancă și a lui Luis Campos în conducerea sportivă. Cei doi vor să realizeze o adevărată revoluție la nivel de lot, dar gruparea pariziană plătește tribut unor greșeli manageriale din trecut.
În anii precedenți, PSG a semnat o mulțime de jucători, cărora li s-au oferit contracte stelare. Mulți nu au dat randamentul scontat, iar parizienii încearcă să scape de ei. Aceștia refuză însă să părăsească echipa, fiind conștienți că nu își vor găsi echipe care să-i plătească la fel de bine, astfel că preferă să rămână la Paris, deși știu că nu vor juca aproape deloc.
Celebra publicație L'Equipe anunță că boardul de pe Parc de Princes este hotărât să recurgă la o măsură fără precedent pentru a-i constrânge pe acești jucători să plece de la echipă. Mai exact, fotbaliștii în cauză ar urma să fie trimiși la echipa a 3-a a clubului, care joacă în Liga a 5-a franceză.
Citește și:

PSG îi trimite la echipa a 3-a pe jucătorii care nu vor să plece

Lista renegaților este foarte lungă și conține jucători importanți precum Idrissa Gueye, Sergio Rico, Ander Herrera, Julian Draxler, Laywin Kurzawa, Mauro Icardi sau Keylor Navas. Pentru unii dintre ei, PSG a ajuns la un acord cu alte echipe, dar salariile acestora sunt marea problemă. Spre exemplu, Gueye este dorit de Everton, Navas de Napoli, iar Icardi de Monza, însă niciunul nu a spus da ofertelor primite.
A juca în Liga a 5-a, una de amatori, ar putea fi jenantă pentru fotbaliștii mai sus amintiți, astfel că e posibil ca aceștia să accepte în cele din urmă să renunțe la bani pentru a evolua în continuare în fotbalul mare.
PSG nu dorește neapărat să obțină bani în schimbul lor, cât mai degrabă să scape de contractele uriașe pe care le plătește degeaba, niciunul dintre acești fotbaliști neintrând în vederile lui Galtier pentru noul sezon.
PSG i-a adus în această vară pe Vitinha (FC Porto), Renato Sanchez (Lille), Hugo Ekitike (Reims) și Nordi Mukiele (RB Leipzig). La capitolul plecări, pot fi consemnate doar cele ale lui Marcin Bulka (Nice), Alphonse Areola (West Ham) și Arnaud Kalimuendo (Rennes), acesta din urmă reprezentând o adevărată lovitură dată de parizieni, care încasează 25 de milioane de € în schimbul atacantul care a jucat numai 3 meciuri pentru prima echipă, dar care a impresionat în ultimele două sezoane la Lens, unde a fost împrumutat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo