Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG i-a făcut o primă ofertă lui Messi pentru prelungirea contractului! Ce are de gând argentinianul

Bianca Dumitru

Actualizat 30/09/2022 la 19:24 GMT+3

Lionel Messi mai are contract cu PSG doar până în vara anului viitor. Potrivit presei din Spania, oficialii campioanei din Ligue 1 i-au făcut deja o ofertă de prelungire a contractului, pe care argentinianul o va analiza în perioada următoare.

Lionel Messi en septembre 2022 sous les couleurs du PSG.

Credit imagine: Eurosport

Lionel Messi se află în ultimul an de contract cu PSG, vara viitoare putând să se transfere din postura de jucător liber de contract la orice club își dorește.
Pentru că nu își doresc să se despartă de argentinianul în vârstă de 35 de ani, oficialii campioanei Franței i-au făcut deja o ofertă pentru prelungirea contractului.
Potrivit jurnaliștilor El Larguero, parizienii i-au propus să mai rămână încă un sezon pe Parc des Princes, cu posibilitate de prelungire a înțelegerii cu încă un an.
Cei de la PSG nu au luat în considerare nicio creștere salarială pentru Lionel Messi, dar conform sursei citate, fotbalistul va analiza oferta francezilor. Acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil, după Cupa Mondială.
Citește și:

VIITORUL LUI MESSI, SUBIECT DE SPECULAȚII ÎN SPANIA

Jurnaliștii din Spania au început deja să facă speculații cu privire la ce urmează pentru fotbalistul argentinian. Messi nu are de gând să se concentreze pe viitorul său până după încheierea turneului final din Qatar, unde vrea să se lupte pentru trofeu alături de echipa națională a Argentinei.
Cu toate astea, jurnalistul catalan Miguel Blazquez a anunțat că, în ciuda dorinței francezilor de a-l păstra în echipă, Lionel Messi ar avea alte planuri. Fotbalistul nu și-ar dori să mai rămână pe Parc des Princes și nu își va prelungi contractul cu PSG.
Jurnalistul Marc Marba a mers și mai departe și a dezvăluit că Messi va accepta să discute cu cei de la Barcelona despre o posibilă revenire pe Camp Nou. Una dintre condițiile pe care fostul decar al clubului blaugrana le va pune pentru ca transferul să se realizeze va fi ca Gerard Pique să nu mai facă parte din lotul lui Xavi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo