Presa din Spania anunță că PSG vrea să îi prelungească contractul lui Lionel Messi. Vara trecută, argentinianul a semnat până în 2023 cu echipa pariziană, iar Marca scrie că șefii campioanei din Ligue 1 se pregătesc pentru a îi oferi o prelungire până în 2024.
Chiar dacă nu a avut parte de debutul de vis la care s-ar fi așteptat fanii lui PSG, Messi rămâne în continuare un punct uriaș de atracție, iar francezii vor să profite cât mai mult de prezența acestuia pe Parc des Princes.
Ligue 1
Rareș Ilie, debut pentru Nice în Ligue 1. Trupa lui Lucien Favre a remizat cu Touluse
ACUM 16 ORE
Citește și:

Messi va da un răspuns după Cupa Mondială

În ceea ce îl privește pe Messi, acesta a dat de înțeles că nu va lua vreo decizie legată de viitorul său înainte de Cupa Mondială de la finalul acestui an din Qatar.
De asemenea, spaniolii de la Marca au mai scris și despre faptul că actualul contract al lui Messi nu conține vreo opțiune de prelungire, așa cum s-a sugerat în ultima perioadă, astfel încât PSG trebuie să vină cu o propunere nouă.
În primul său sezon la PSG, Messi a marcat doar 6 goluri în Ligue 1, dar a oferit și 15 pase de gol. De asemenea, el a marcat și 5 goluri în UEFA Champions League.
Ligue 1
Messi a marcat primul gol din foarfecă în carieră! Reușita este una istorică pentru argentinian
ACUM O ZI
Ligue 1
PSG a câștigat fără emoții pe terenul lui Clermont în prima etapă din Ligue 1! Neymar, omul meciului
IERI LA 20:51