Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG îl vrea pe Messi la Paris și după 2023! Când va lua starul argentinian o decizie

Alex Masgras

Publicat 14/07/2022 la 12:03 GMT+3

Lionel Messi a semnat vara trecută un contract valabil până în 2023 cu PSG, dar parizienii vor să îl păstreze pe argentinian și după această dată. Campioana din Ligue 1 l-a anunțat pe Messi că vrea să îi prelungească contractul până în 2024, dar argentinianul nu se grăbește să dea un răspuns.

Lionel Messi

Credit imagine: facebook

Presa din Spania anunță că PSG vrea să îi prelungească contractul lui Lionel Messi. Vara trecută, argentinianul a semnat până în 2023 cu echipa pariziană, iar Marca scrie că șefii campioanei din Ligue 1 se pregătesc pentru a îi oferi o prelungire până în 2024.
Chiar dacă nu a avut parte de debutul de vis la care s-ar fi așteptat fanii lui PSG, Messi rămâne în continuare un punct uriaș de atracție, iar francezii vor să profite cât mai mult de prezența acestuia pe Parc des Princes.
Citește și:

Messi va da un răspuns după Cupa Mondială

În ceea ce îl privește pe Messi, acesta a dat de înțeles că nu va lua vreo decizie legată de viitorul său înainte de Cupa Mondială de la finalul acestui an din Qatar.
De asemenea, spaniolii de la Marca au mai scris și despre faptul că actualul contract al lui Messi nu conține vreo opțiune de prelungire, așa cum s-a sugerat în ultima perioadă, astfel încât PSG trebuie să vină cu o propunere nouă.
În primul său sezon la PSG, Messi a marcat doar 6 goluri în Ligue 1, dar a oferit și 15 pase de gol. De asemenea, el a marcat și 5 goluri în UEFA Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo