Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, pregătită să facă două transferuri după remiza cu Reims! Galtier, total nemulțumit de jucătorii săi

Eurosport
DeEurosport

Publicat 30/01/2023 la 12:10 GMT+2

PSG a remizat pe teren propriu cu Reims, formație care a egalat la 1 în ultima fază. Echipa condusă de Christophe Galtier nu a strălucit, iar antrenorul și-a asumat o parte din vină, însă furia sa a fost direcționată și asupra jucătorilor.

Christophe Galtier, l'entraîneur du PSG

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
PSG a făcut doar un egal cu Reims, scor 1-1. Echipa de pe locul 11 a egalat la ultima fază, iar parizienii au ratat ocazia de a se distanța la 5 puncte în fruntea clasamentului față de Lens, ocupanta poziției secunde.
Crhistophe Galtier a răbufnit după meci și a declarat că este extrem de nemulțumit de atitudinea jucătorilor, care au arătat bine la antrenamentele de săptămâna trecută. Antrenorul parizienilor a anunțat că sunt pregătite unul sau două transferuri care să întărească echipa, care nu arată așa cum ar trebui în perioada de după Campionatul Mondial. Milan Skriniar a semnat deja cu PSG, însă se va alătura echipei abia la vară, atunci când îi expiră contractul cu Inter.
"Dacă ești antrenor, nu poți să fii mulțumit cu astfel de rezultate, astfel de prestații, atât colectiv, cât și individual. Evident, voi lua anumite decizii.
În această săptămână, am lucrat foarte bine, dar acest lucru nu s-a văzut pe teren, în special în prima repriză. Trebuie să facem ceva pentru a recrea spiritul de competiție. Pentru că am căzut într-un zonă de confort din care este greu să ieșim.
Eu sunt responsabil pentru aceste meciuri slabe, dar sunt și responsabilități individuale pentru aceste prestații. În acest moment, prea mulți jucători nu sunt la nivelul cerut. Am lăsat-o mai moale!
După Cupa Mondială, nu putem fi mulțumiți de jocurile noastre. Trebuie să iau anumite decizii, care se impun pentru a regăsi acea echipă puternică, o echipă care joacă la cel mai înalt nivel. Nu cred că este vorba despre o criză de încredere, ci despre o criză de suficiență.
Știu că lucrăm pentru a aduce unul sau doi jucători. Evident, avem nevoie de întăriri. Căutăm un jucător ofensiv diferit față de ce avem acum în lot. Dar trebuie să luăm în calcul și restricțiile privind fair-play-ul financiar. Sunt sincer și spun că am cerut ca fiecare plecare a unui jucător să fie compensată cu un transfer", a spus Christophe Galtier, la conferința de presă.
Citește și:

Mbappe îl vrea la PSG pe Bernardo Silva

Kylian Mbappe le-a cerut șefilor de la PSG un transfer. Bernardo Silva este în capul liste conducerii, care trebuie să îi facă pe plac starului care a semnat prelungirea contractului în vara trecută.
Presa din Anglia scrie că Mbappe l-a pus în capul listei de achiziții pe Bernardo Silva de la Manchester City. Francezul simte că Bernardo Silva este piesa de care are nevoie o linie de mijloc a lui PSG care a fost acuzată de lipsa de inventivitate.
Portughezul este cotat la 86 de milioane de euro, fiind om de bază în Anglia. Este greu de crezut că Pep Guardiola ar putea renunța la acesta, mai ales pentru o sumă sub 75 de milioane.
Mbappe și Bernardo Silva au fost coechipieri între 2015 și 2017. Cei doi au jucat împreună în 52 de partide! Mai mult, Bernardo Silva și Mbappe au reușit să cucerească un titlu improbabil. În 2017, Monaco a devenit regina Franței, chiar în fața lui PSG.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo