Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, un nou succes în Ligue 1! Fără Rareș Ilie, Nice a obținut prima victorie a sezonului în campionat

Bianca Dumitru

Actualizat 01/09/2022 la 00:33 GMT+3

În etapa intermediară din Ligue 1, PSG a câștigat în deplasare pe terenul celor de la Toulouse, iar Nice, cu Rareș Ilie doar rezervă, s-a impus în fața celor de la Lille, obținând prima victorie a sezonului în campionat.

PSG celebrate scoring against Toulouse

Credit imagine: Getty Images

PSG a obținut în această seară a patra victorie a sezonului în Ligue 1, impunându-se pe terenul celor de la Toulouse, cu scorul de 0-3.
Neymar a deschis scorul, în minutul 37, după o pasă perfectă a lui Lionel Messi și un șut la colțul din dreapta jos al porții. La 5 minute după pauză, argentinianul a dat o nouă pasă decisivă, de această dată pentru Mbappe, care a dublat avantajul oaspeților cu un șut pe jos, pe mijlocul porții.
Scorul final a fost stabilit în minutul 90 de Bernat, care a interceptat balonul respins în careu și l-a trimis în poartă.
În urma acestei victorii, PSG a ajuns la 13 puncte și este lider în Ligue 1, fiind la egalitate de puncte cu Lens și Marseille, dar având un golaveraj mai bun, 21-4, față de 14-6, respectiv 11-3.
Pentru PSG, în campionat, urmează deplasarea pe terenul celor de la Nantes, într-un meci programat sâmbătă, de la ora 22:00.
Citește și:

Nice, prima victorie în Ligue 1, cu Rareș Ilie doar rezervă

Tot astăzi, Nice s-a impus pe terenul celor de la Lille, cu scorul de 1-2. Echipa lui Lucien Favre a obținut, astfel, prima victorie din acest sezon de Ligue 1.
Lille a deschis scorul prin Bamba, în minutul 20, dar Nice a egalat rapid, după doar două minute, dintr-un penalty transformat de Delort. În minutul 29, Pepe a marcat și el de la 11 metri, stabilind scorul final și aducând cele 3 puncte în contul echipei sale.
Rareș Ilie a fost doar rezervă în această seară, nefiind trimis pe teren de către Lucien Favre.
În urma acestei victorii, Nice a urcat pe locul 15 în clasamentul din Ligue 1, cu 5 puncte. În următoarea etapă din campionat, echipa fostului rapidist va primi vizita celor de la Monaco, duminică, de la ora 21:45.

Rezultatele zilei în Ligue 1

  • Lens 5-2 Lorient
  • Lille 1-2 Nice
  • Marseille 1-0 Clermont
  • Rennes 3-1 Brest
  • Toulouse 0-3 PSG
  • Angers 2-4 Reims
  • Lyon 2-1 Auxerre
  • Monaco 2-4 Troyes
  • Montpellier 2-0 AC Ajaccio
  • Strasbourg 1-1 Nantes
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol