Articol scris de Răzvan Rădulescu
Milocașul ofensiv a impresionat încă de la primul sezon jucat în prima ligă din România, iar francezii de la Nice au început să-l urmărească. La insistențele lui Lucien Faivre, fostul antrenor al Borussiei Dortmund, Rareș Ilie s-a alăturat "vulturilor" și va evolua în sezonul viitor în Conference League.

Rareș Ilie, prezentat oficial de Nice!

Romanian Liga I
Adrian Mutu, încrezător înainte de derby-ul Petrolul - Rapid! "Ne așteaptă o atmosferă încinsă"
ACUM 11 ORE
Tânărul fotbalist român a efectuat vizita medicală și a semnat contractul, astfel rămâne doar să se alăture formației antrenate de Lucien Faivre, aflată în stagiu de pregătire, în Portugalia. Francezii au realizat o prezentare spectaculoasă, în care apar secvențe cu golurile lui Rareș Ilie în România.
"OGC Nice are plăcerea de a anunța transferul lui Rareș Ilie de la Rapid București. Mijlocașul ofensiv născut în 2003 este oficial, noul jucător al echipei, talentul său precoce înflorind în România.
Creativul dreptaci de 19 ani, care joacă în mod obișnuit pe postul de inter stânga într-un sistem 4-3-3 sau 4-2-3-1, a bifat 60 de apariții pentru Rapid, marcând nouă goluri și oferind 12 assist-uri. A ajutat legendarul club să revină în prima ligă, devenind titular incontestabil.
Un tânăr internațional român, Rareș este un talent rar cu un potențial mare'', a fost anunțul oficial al celor de la Nice.
Rareș Ilie va evolua la Nice alături de fotbaliști experimentați și talentați. Francezii l-au transferat deja pe Yan Sommer, portarul celor de la Borussia Monchengladbach și vor să-l achiziționeze și pe Marcus Thuram. Eventuala venire a lui Thuram nu-l incomodează pe Rareș Ilie, deoarece francezul joacă pe poziția de număr 9 clasic, în timp ce românul evoluează în bandă. Celelalte extreme stânga din lotul lui Nice sunt: Billal Brahimi, Lucas da Cunha și Deji Sotona. Rareș Ilie este primul jucător român care îmbracă tricoul lui Nice, echipă patronată de cel mai bogat britanic. Sir Jim Ratcliffe a vrut în acest an să cumpere și pe Chelsea, dar oferta sa a venit prea târziu și londonezii au fost achiziționați de un consorțiu american.
Romanian Liga I
Rapid, buget de 5 milioane € pentru transferuri! Giuleștenii visează la doi jucători de la FCSB
ACUM 21 ORE
Romanian Liga I
Rapid încearcă o super-lovitură pe piața transferurilor! Giuleștenii au făcut o ofertă pentru Deac
IERI LA 18:21