Articol scris de Dani Morar
Înfrângerea PSG-ului din optimile Champions League, în fața lui Real Madrid, a lăsat urme adânci în orgoliul francezilor. Eliminarea a fost extrem de dureroasă pentru suporterii Parisului, iar jucătorii au fost huiduiți câteva meciuri după duelul cu Real.
Luis Campos continuă să restructureze întreaga echipă a lui PSG, iar pe lângă faptul că au fost aduși anumiți jucători, trebuie făcute schimbări și în ceea ce ține de staff. Astfel, primul sosit ar fi un nutriționist care să se ocupe de dieta lui Mbappe, Messi și compania.
Ligue 1
PSG defilează în Ligue 1! Încă o victorie la scor pentru campioana Franței! Neymar a reușit o dublă
ACUM 12 ORE
Lucrurile nu se opresc aici, însă. Potrivit L’Equipe, PSG vrea să aducă un psiholog la prima echipă. Clubul se gândește la acest aspect după acea înfrângere cu Real, care provoacă și acum dureri de cap. Psihologul ar lucra cu echipa, tocmai ca să nu se mai întâmple ce a fost pe Bernabeu, atunci când PSG a condus cu 1-0 și 2-0 la general, dar a fost bătută cu 3-1, după golurile lui Benzema. Partida în sine, dar şi ce a urmat după, în tribunele Parc des Princes, le-au făcut viaţa extrem de complicată băieţilor antrenaţi la acel moment de Pochettino.

PSG luptă pentru marele vis

După ce a reușit să obțină semnătura de prelungire a contractului cu Mbappe, oficialii PSG își îndreaptă din nou atenția spre marele lor vis și anume Champions League. Chiar dacă City, Liverpool sau Bayern pornesc din nou ca favorite la casele de pariuri, parizienii pot face diferența oricând.
Dacă City s-a întărit prin aducerea unor jucători cu nume, cum ar fi Halaand sau Kalvin Phillips, iar Liverpool s-a remarcat prin aducerea lui Darwin Nunez, PSG mizează pe omogenizarea echipei, după campania spectaculoasă de anul trecut. Pe lângă Mbappe - marele câştig al echipei pentru următoarele două sezoane -, cei din conducere speră ca Messi să își regăsească forma de la Barcelona, iar trioul ofensiv din care mai face parte și Neymar să rupă plasele și în Liga Campionilor.
PSG va debuta în campionatul Franței împotriva lui Nantes, duminică, 31 iulie. Parcursul din Liga Campionilor îl va începe în luna septembrie, odată cu debutul grupelor.
Ligue 1
Real Madrid primește o nouă lovitură de la Mbappe! Planurile starului francez cu PSG
ACUM O ZI
Premier League
L'Equipe a dat explicații după excluderea lui Messi din nominalizările pentru Balonul de Aur
IERI LA 07:20