Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Viitorul lui Neymar la PSG este incert! Anunțul lui Al-Khelaifi despre starul brazilian

Bianca Dumitru

Actualizat 22/06/2022 la 17:21 GMT+3

Neymar s-ar putea despărți în această vară de PSG. Președintele campioanei din Ligue 1 a vorbit despre planurile din această vară ale clubului. Jurnaliștii din Italia au anunțat că brazilianul ar fi fost propus la Juventus.

Neymar Jr.

Credit imagine: Getty Images

Neymar ar putea pleca, în perioada de mercato din această vară, de pe Parc des Princes. Brazilianul mai are contract cu PSG până în 2025, dar oficialii parizienilor nu ar vrea să-l mai păstreze în echipă.
Jurnaliștii francezi au anunțat în mai multe rânduri că șefii campioanei din Ligue 1 ar fi dispuși să renunțe la Neymar, așteptând o ofertă bună pentru el.
Nasser Al-Khelaifi a fost întrebat recent despre situația lui Neymar. Președintele celor de la PSG nu a spus nimic concret, confirmând, însă, că vor fi unele plecări din lot.
"Dacă Neymar face parte din noul proiect de la PSG? Nu putem vorbi despre aceste subiecte în mass-media. Unii vor veni, alții vor pleca, dar acestea sunt discuții private.
Ne dorim jucători tineri, talentați, implicați și cu mentalitate de învingător, oameni care sunt dispuși să moară pentru acest tricou. Vrem să fim mai puternici la nivel colectiv, să arătăm ca o echipă, iar clubul să fie deasupra tuturor", a declarat Nasser Al-Khelaifi, potrivit Marca.
Citește și:

Neymar, împrumutat la Juventus?

Presa din Franța susține că PSG este pregătită să îi dea drumul lui Neymar în această vară, fotbalistul nefiind pe placul noului director sportiv al clubului, Luis Campos.
Jurnaliștii de la Foot Mercato au anunțat că brazilianul ar fi fost propus pentru a fi împrumutat la Juventus. Cele două cluburi nu au ajuns încă la un acord din motive financiare.
Italienii nu sunt de acord cu salariul de 30 de milioane de euro pe an al lui Neymar.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo