Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

A fost alertă cu bombă la derby-ul PSG - Marseille! Vinovatul a fost dus la psihiatrie

Bianca Dumitru

Publicat 26/09/2023 la 08:07 GMT+3

PSG a câștigat derby-ul cu Marseille de pe teren propriu cu scorul de 4-0. Hakimi, Kolo Muani și Goncalo Ramos, cu o dublă, au înscris pentru campiona Franței, care l-a pierdut însă pe Kylian Mbappe, accidentat în prima repriză.

PSG - Marseille

Credit imagine: facebook

PSG a câștigat duminică seară, pe teren propriu, derby-ul cu Olympique Marseille, scor 4-0. Hakimi, Kolo Muani și Goncalo Ramos, cu o dublă, au înscris pentru campioana Franței, care l-a pierdut însă pe Kylian Mbappe, accidentat în prima repriză.
Duelul nu a fost lipsit de incidente, poliția fiind informată, cu puțin înainte de startul meciului, că pe stadion va fi pusă o bombă. Cel care i-a informat pe oamenii legii a fost chiar bărbatul care ar fi avut de gând să plaseze proiectilul.
Conform presei din Franța, autoritățile au mobilizat un număr mare de polițiști care au început căutările. Acestea au durat două ore, iar în cele din urmă vinovatul a fost prins.
Citește și:

Alertă cu bombă la derby-ul PSG - Marseille

Este vorba despre un bărbat de 29 de ani, care ar fi atacat și un turist, fără vreun motiv anume, într-o cafenea. Tânărul a fost prins în arondismentul 15, în apropierea unei stații de metrou, el nereprezentând o amenințare pentru nimeni.
În timp ce era dus la sediul poliției, bărbatul le-ar fi spus oamenilor legii că este un agent al serviciului de informații. Astfel, polițiștii l-au transportat la o secție de psihiatrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo