Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Al-Khelaifi, anunț despre viitorul lui Mbappe după tragerea la sorți din UCL. Ce a spus președintele lui PSG

Andrei Nicolae

Publicat 31/08/2023 la 22:18 GMT+3

"Telenovela" Mbappe pare că se apropie de final, cel puțin pentru această perioadă de mercato, francezul lăsând impresia că va rămâne la PSG până la sfârșitul sezonului viitor. Cu toate acestea, parizienii vor încerca în mod cert să îi prelungească înțelegerea atacantului de 24 de ani pentru a nu-l pierde gratis, iar Nasser Al-Khelaifi a vorbit despre acest lucru după tragerea la sorți din UCL.

Al-Khelaifi & Mbappe

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe pare că va rămâne la Paris Saint-Germain și în acest sezon, după ce o întreagă "telenovelă" s-a creat în jurul său, după ce a spus că vrea să mai rămână la club doar până în 2024. Conducerea pariziană a încercat inițial să îl excludă din lot pe atacant și să îl amenințe spunându-i că va sta pe bancă un an întreg dacă nu acceptă să plece încă din acest an, însă francezul nu s-a lăsat mai prejos.
Mbappe a rezistat presiunilor și în cele din urmă a fost reprimit în lotul campioanei din hexagon, iar acum viitorul său pentru sezonul ce urmează pare să fie în tricoul lui PSG. Adevărata întrebare pentru Kylian va fi cea privind următoarea stagiune, când contractul său expiră și va putea fi luat pe gratis de orice echipă.
Parizienii nu și-ar dori acest lucru și încearcă să îl oferteze pe francez cu diferite înțelegeri prin care să obțină o sumă de bani în schimbul campionului mondial din 2018.
Citește și:

Nasser Al-Khelaifi, anunț despre viitorul lui Mbappe

Președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, a vorbit pe scurt despre ce se va întâmpla cu jucătorul francez în viitor chiar după încheierea tragerii la sorți pentru grupele Ligii Campionilor. În cea mai tare competiție intercluburi, trupa din Ligue 1 a fost repartizată în "grupa morții", alături de Newcastle, AC Milan și Borrusia Dortmund.
Discutând despre jucătorul de 24 de ani, Al-Khelaifi a oferit garanția că Mbappe este fotbalistul lui PSG și că cei din conducere vor încerca să găsească o soluție, gândindu-se probabil la o eventuală prelungire. Cu toate acestea, patronul clubului din hexagon a spus că este pregătit și pentru un refuz.
"Kylian Mbappe este jucătorul lui PSG. Avem discuții foarte bune cu el, vorbim cu restul familiei sale. O să muncim, o să încercăm să facem ceva. Dacă putem, de ce nu? În caz contrar, suntem pregătiți, este bine", a declarat qatarezul, citat de Marca.
Kylian Mbappe și PSG își vor începe în curând aventua în Liga Campionilor, iar în Ligue 1 parizienii dau piept etapa următoare cu Olympique Lyon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo