Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona, numită "echipă de rahat" la antrenamentele PSG-ului! Dialog incredibil între Mbappe și Lucas Hernandez

Bianca Dumitru

Publicat 28/08/2023 la 12:45 GMT+3

PSG s-a impus sâmbătă seară, pe teren propriu, în fața celor de la Lens, scor 3-1, în partida contând pentru etapa a treia din Ligue 1. După meci, pe rețelele de socializare s-a viralizat un videoclip în care Lucas Hernandez poate fi auzit spunând că Barcelona este "o echipă de rahat".

PSG

Credit imagine: Getty Images

PSG s-a impus fără emoții, sâmbătă seară, în meciul din a treia etapă a Ligue 1, pe teren propriu, în fața celor de la Lens, cu scorul de 3-1.
După acel duel, pe rețelele de socializare, s-a viralizat un videoclip în care Barcelona este numită "o echipă de rahat", într-un dialog purtat de Kylian Mbappe, Ousmane Dembele și Lucas Hernandez.
Acesta din urmă, fost jucător al celor de la Atletico și Real Madrid, a făcut afirmația dură, care a stârnit un val de reacții negative din partea fanilor clubului blaugrana.
Totul a pornit de la o întrebare pe care Mbappe i-a adresat-o lui Dembele, moment în care Hernandez a intervenit, manifestându-și antipatia pentru Barcelona.
"Vii de la Barcelona, de ce nu cânți?", i-a spus Mbappe fostul jucător al catalanilor. "Cum poate o echipă de rahat să te învețe să cânți?", a replicat imediat Lucas Hernandez.
Citește și:

LUCAS HERNANDEZ A AJUNS ÎN ACEASTĂ VARĂ LA PSG

Lucas Hernandez a fost de multă vreme o țintă a parizienilor, dar negocierile cu Bayern au decurs greu. În cele din urmă s-a bătut palma pentru 50 de milioane de euro.
Hernandez este al doilea cel mai scump fotbalist din istoria lui Bayern Munchen. În 2019, francezul ajungea în Bundesliga pentru 80 de milioane de euro, Bayern plătindu-i clauza de reziliere din contractul cu Atletico Madrid.
Odată cu transferul la PSG, fundașul născut la Marseille va ajunge să joace în premieră în Ligue 1. El a început fotbalul în Spania și a fost crescut de la o vârstă fragedă de Atletico Madrid, la fel ca și fratele său, Theo, care a mai trecut pe la Deportivo Alaves și Real Madrid înainte de a ajunge la Milan.
Lucas Hernandez va avea concurență serioasă la PSG. Marquinhos este căpitanul echipei și cu greu va putea fi scos din primul 11, în timp ce Milan Skriniar a ajuns și el pe Parc de Princes, fiind la final de contract cu Inter.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo