Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce se întâmplă cu Ladislau Boloni la Metz, după o nouă înfrângere? Suporterii au intrat pe teren

Eurosport
DeEurosport

Publicat 24/02/2024 la 16:23 GMT+2

Ladislau Boloni a ajuns la 10 meciuri consecutive fără victorie pe banca celor de la Metz, dar conducerea clubului nu ia în calcul despărțirea de antrenorul român până la finalul actualei stagiuni, chiar dacă suporterii i-au cerut demisia acestuia în mai multe rânduri.

Antwerp's head coach Laszlo Boloni pictured during a soccer match between Royal Antwerp FC and KV Mechelen, Friday 29 November 2019 in Antwerp, on day 17 of the 'Jupiler Pro League' Belgian soccer championship season 2019-2020. BELGA PHOTO KRISTOF VAN ACC

Credit imagine: AFP

Articol scris de Daniel Kerekes
Metz a pierdut pentru a noua oară în ultimele 10 etape de Ligue 1. Echipa antrenată de Ladislau Boloni a fost învinsă pe teren propriu de către Lyon, cu scorul de 2-1. Alexandre Lacazette și Said Benrahma au adus victoria lyonezilor, într-un meci în care Georges Mikautadze a deschis scorul pentru gazde.
Tehnicianul român o antrenează pe Metz de la începutul sezonului trecut, reușind să promoveze alături de echipa sa. Prestația din Ligue 1 nu a fost până acum la nivelul așteptărilor, iar postul tehnicianului de 70 de ani a fost pus sub presiune în special de suporteri.
Aflată pe locul 17 în campionat, penultimul, Metz este la 5 puncte de locul de baraj, ocupat în acest moment de Nantes. Cu toate acestea, conducerea clubului francez îi oferă încredere lui Boloni și îi asigură postul cel puțin până la finalul sezonului, conform Fanatik.
Citește și:

Fanii au intrat pe teren la finalul meciului cu Lyon

Echipa nou promovată face un sezon de uitat în Ligue 1 cu doar 4 victorii înregistrate și 19 goluri marcate, a doua cea mai slabă ofensivă din campionat. Aceste cifre au nemulțumit ultrașii lui Metz, care au protestat la începutul meciului cu Lyon.
După ce oaspeții au întors scorul și au obținut toate cele 3 puncte în meciul disputat vineri seara, o parte a galeriei a intrat pe teren în semn de protest, fără să cauzeze incidente. Aceștia au fost scoși rapid de pe gazon de forțele de ordine, iar Boloni nu a vrut să comenteze acest gest al ultrașilor.
Pentru Ladislau Boloni și Metz urmează un meci extrem de important, chiar împotriva celor de la Nantes, în deplasare. Echipa antrenorului român are șansa de a se apropia la doar două puncte de locul de baraj cu o victorie în partida care se va disputa duminica viitoare, pe 3 martie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo