Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După Mbappe, PSG se mai desparte de un atacant! Parizienii ies în pierdere

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 26/04/2024 la 16:56 GMT+3

Hugo Ekitike o va părăsi definitiv pe PSG la finalul acestui sezon, după ce conducerea lui Eintracht Frankfurt a decis să-i activeze clauza de cumpărare definitivă. Tânărul francez ajungea pe Parc des Princes pentru aproape 30 de milioane de euro.

Hugo Ekitike et Kylian Mbappé, le 28 décembre 2022

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Paris Saint-Germain se va mai despărți de un atacant în această vară, după ce Kylian Mbappe va părăsi echipa la care evoluează de 7 sezoane, liber de contract. Hugo Ekitike va fi transferat definitiv de Eintracht Frankfurt.
Atacantul de 21 de ani a fost împrumutat în Germania la începutul acestui an calendaristic, după ce nu a reușit să se impună în echipa lui Luis Enrique. Fostul jucător de la Reims ajungea sub formă de împrumut la Eintracht Frankfurt.
Acesta a evoluat în 12 partide pentru fosta campioană a Europa League și a reușit să marcheze o dată. Conducerea nemților crede în potențialul acestuia și a decis să-i activeze clauza de cumpărare definitivă din contract.
Citește și:

Ekitike pleacă definitiv de la PSG

PSG va încasa 16,5 milioane de euro pentru transferul lui Hugo Ekitike, bani care se adaugă sumei plătite de Eintracht pentru împrumut, de 3,5 milioane de euro. Astfel, echipa din Bundesliga va fi plătit în total 20 de milioane de euro pentru serviciile atacantului francez.
Aceasta a fost o afacere nereușită pentru parizieni, care plăteau 28,5 milioane de euro la începutul acestui sezon pentru a definitiva transferul lui Ekitike de la Reims. Acesta fusese împrumutat la Paris pe întreaga durată a stagiunii precedente.
Ekitike a bifat 33 de prezențe în tricoul lui PSG, marcând de 4 ori și pasând decisiv tot de 4 ori. Aceste cifre nu au fost de ajuns pentru parizieni, care au considerat că este mai bine ca atacantul să părăsească clubul. Astfel PSG a ieșit în pierdere cu 8,5 milioane de euro, după doar 9 luni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo