Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luis Enrique, răspuns bizar despre viitorul lui Mbappe! "Imaginați-vă că vom câștiga toate cele 4 trofee"

Bianca Dumitru

Actualizat 30/03/2024 la 22:09 GMT+2

PSG o va înfrunta duminică seară, în deplasare, pe Olympique Marseille, într-un meci contând pentru a 27-a etapă din Ligue 1. Luis Enrique a vorbit, înaintea derby-ului, despre viitorul lui Kylian Mbappe, fotbalist care este, conform presei internaționale, foarte aproape de transferul la Real Madrid.

Luis Enrique y Kylian Mbappé

Credit imagine: Getty Images

PSG va juca duminică seară, de la ora 21:45, în deplasare, pe terenul celor de la Olympique Marseille, într-un derby contând pentru a 27-a etapă din Ligue 1.
Înaintea partidei, Luis Enrique a fost întrebat, la conferința de presă, despre viitorul lui Kylian Mbappe, pentru care acesta ar putea fi ultimul Le Classique, în contextul în care francezul a anunțat că va pleca de la Paris la finalul acestui sezon.
Antrenorul a spus că încă se așteaptă ca Mbappe să se răzgândească în ceea ce privește transferul său, propunând un exercițiu de imaginație, în care PSG va încheia stagiunea cu 4 trofee. Parizienii au câștigat deja Supercupa Franței și acum mai sunt în cursa pentru titlul din Ligue 1, pentru Cupa Franței și pentru trofeul Champions League.
"De ce va fi ultimul? Eu încă sper că Kylian să se răzgândească. Încă nu a spus nimic. Se poate răzgândi. Imaginați-vă că vom câștiga toate cele patru trofee puse în joc în acest sezon și Kylian Mbappe va decide în ultimul moment că locul lui este la Paris", a spus Luis Enrique, citat de Marca.
Citește și:

Mbappe, întâlnire amânată cu fanii lui Real Madrid

Spre deosebire de Luis Enrique, presa internațională este tot mai sigură de faptul că Mbappe va semna în această vară cu Real Madrid. În această săptămână, jurnaliștii de la As.com au scris că "galacticii" vor să-i organizeze francezului o prezentare grandioasă pe stadionul Santiago Bernabeu, "după modelul Cristiano Ronaldo", dar acest lucru nu pare posibil în lunile următoare.
Clubul spaniol ar dori să-l prezinte pe căpitanul selecționatei Franței înaintea EURO 2024 din Germania (14 iunie-14 iulie), însă această variantă pare compromisă. PSG va disputa ultimul său meci din Ligue 1 pe 18 mai, în timp ce Real Madrid își va încheia sezonul o săptămână mai târziu, când va juca pe teren propriu împotriva celor de la Betis.
La finalul acestui meci va avea loc potențiala sărbătorire a celui de-al 36-lea titlu de campioană a Spaniei cucerit de Real Madrid, iar acest eveniment nu va putea fi suprapus în niciun caz cu prezentarea lui Mbappe, conform sursei citate.
În plus, PSG și Real Madrid sunt în continuare în cursa pentru câștigarea trofeului Champions League, competiție a cărei finală este programată pe 1 iunie, pe stadionul Wembley.
Ținând cont și că selecționerul Franței, Didier Deschamps, urmează să-și convoace elevii la sfârșitul lunii mai pentru EURO 2024, dar și de faptul că acordul dintre PSG și Mbappe se încheie oficial pe 30 iunie, mult așteptata întâlnire dintre francez și suporterii lui Real Madrid ar urma să aibă loc mai târziu, abia în luna august, după revenirea ibericilor din turneul în Statele Unite.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo