Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luis Enrique și-a făcut "lista neagră" înainte de a fi prezentat la PSG! Cine sunt jucătorii de care vrea să scape

Bianca Dumitru

Publicat 04/07/2023 la 18:24 GMT+3

Luis Enrique nu a fost prezentat încă la PSG, dar și-a făcut planuri pentru perioada de mercato din această vară. Antrenorul vrea să renunțe la 15 jucători, ale căror nume au fost trecute pe o așa-numită "listă neagră".

Luis Enrique

Credit imagine: Getty Images

Luis Enrique se pregătește să ajungă la Paris, urmând a fi prezentat în această săptămână ca noul antrenor al celor de la PSG.
Înainte ca tehnicianul să ajungă pe Parc des Princes, jurnaliștii din Spania au scris că acesta și-a întocmit o "listă neagră" cu jucători la care vrea să renunțe.
Conform celor de la Fichajes.net, Luis Enrique vrea să scape de 15 fotbaliști, cele mai importante nume pe care e gata să le dea afară fiind Georginio Wijnaldum, Julian Draxler, Leandro Paredes, Keylor Navas și Mauro Icardi.
Alți jucători de care fostul selecționer al Spaniei consideră că nu are nevoie pe Parc des Princes sunt Lewin Kurzawa, Edouard Michut, Ayman Kari, Djeidi Gassama, Kenny Nagera, Mathyas Randriamamy, Anfane Ahamada, Colin Dagba și Junior Dina Ebimbe.
Rămâne de văzut unde vor ajunge aceștia și ce jucători vor veni în locul lor la PSG, Luis Enrique având și în acest sens o listă impresionantă de "dorințe", pe care se regăsesc Harry Kane, Victor Osimhen, Goncalo Ramos și Bernardo Silva.
Citește și:

Luis Enrique, prezentat miercuri la Paris

Spaniolul Luis Enrique va fi prezentat miercuri în funcţia de antrenor al lui Paris Saint-Germain, campioana Franţei la fotbal, scrie marţi L'Equipe, citată de Agerpres.
PSG va organiza miercuri, la 15:00 (ora României), o conferinţă de presă la noul său centru de antrenament, la Poissy, ocazie cu care va fi prezentat Luis Enrique, care-i va lua locul lui Christophe Galtier, clubul urmând să oficializeze despărţirea de acesta din urmă.
Luis Enrique, în vârstă de 53 de ani, s-a înţeles deja cu PSG de câteva zile şi a vizitat deja centrul de antrenament. La prezentarea oficială a tehnicianului spaniol este aşteptat şi preşedintele clubului, Nasser Al-Khelaifi.
Galtier şi secundul său, Thierry Oleksiak, care mai aveau un an de contract cu gruparea pariziană, au obţinut compensaţiile financiare pe care le reclamau.
Ei au fost anunţaţi de Luis Campos, consilierul pentru fotbal al lui PSG, despre încetarea mandatului lor la două zile după ultima etapă din Ligue 1.
Luis Enrique s-a despărţit de selecţionata Spaniei în luna decembrie, după ce La Roja a fost eliminată de Maroc, la loviturile de departajare, în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2022 din Qatar.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo