Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe a primit un boost de încredere din partea lui Deschamps! Ce l-a impresionat pe selecționerul Franței

Bianca Dumitru

Publicat 05/07/2023 la 19:38 GMT+3

Viitorul lui Kylian Mbappe este incert, după ce fotbalistul le-a spus șefilor că nu are de gând să-și activeze clauza de prelungire a contractului scadent în 2024. Francezul a fost lăudat de selecționerul Didier Deschamps, care e optimist că atacantul de 24 de ani va câștiga Balonul de Aur în acest an.

Kylian Mbappé (l.) and Didier Deschamps (France) - World Cup 2022

Credit imagine: Imago

Kylian Mbappe le-a transmis recent șefilor de la PSG că nu-și va prelungi contractul scadent în vara lui 2024, ceea ce a deschis ușa unor numeroase speculații privind viitorul starului francez.
Presa internațională a vorbit foarte mult în ultimele săptămâni despre echipele care ar fi dispuse să investească în transferul lui Mbappe, printre care s-au numărat Real Madrid, Liverpool și Chelsea.
În timp ce viitorul atacantului este incert, selecționerul Franței a avut doar cuvinte de laudă la adresa căpitanului "Les Bleus". Didier Deschamps a declarat, într-un interviu pentru postul RTL, că este optimist cu privire la șansele lui Mbappe de a câștiga Balonul de Aur în acest an.
Antrenorul a adăugat și că îi apreciază ambiția atacantului de 24 de ani, pe care îl consideră un jucător "în afara normelor", care este decis să intre în istoria fotbalului francez.
"El va câștiga acest trofeu (n.r. Balonul de Aur) mai devreme sau mai târziu. Cu atât mai bine dacă va fi anul acesta, pentru că face parte din obiectivele sale, întrucât este o persoană cu multă ambiție, care face totul pentru a-și pune cât mai mult amprenta asupra istoriei fotbalului francez.
Mbappe este mereu un jucător care se înscrie într-un colectiv și își asumă faptul că are această responsabilitate de căpitan. Apoi, fie că îl iubim sau nu... Kylian este Kylian", a declarat Deschamps.
Citește și:

PLANUL LUI MBAPPE A FOST DECONSPIRAT

Deși s-a vorbit despre faptul că șefii miliardari ai PSG-ului sunt extrem de supărați pe Mbappe și îl vor constrânge să plece în această vară, contra unei sume uriașe, atacantul francez a spus clar că vrea să mai stea un an la Paris.
La începutul acestei săptămâni, jurnaliștii din Spania au dezvăluit motivul pentru care fotbalistul nu își dorește să plece încă de pe Parc des Princes.
Conform celor de la As.com, Mbappe nu vrea să se despartă de campioana Franței din cauza unei clauze contractuale conform căreia, dacă rămâne la echipă până în 2024, va primi un așa-zis "bonus de loialitate". Acesta se ridică la valoarea de 80 de milioane de euro.
Astfel, alături de salariul de 72 de milioane de euro pe an, Kylian Mbappe ar urma să încaseze în ultimul său la PSG peste 150 de milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo