Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe, avertizat de un fost antrenor de la Real Madrid! Ce trebuie să facă atacantul cât mai curând

Bianca Dumitru

Publicat 20/07/2023 la 16:53 GMT+3

Viitorul lui Kylian Mbappe este incert, după ce fotbalistul le-a spus șefilor de la PSG că nu are de gând să-și activeze clauza de prelungire a contractului scadent în 2024. Bernd Schuster a comentat situația atacantului francez, recomandându-i să plece de la Paris cât mai curând.

Kylian Mbappé

Credit imagine: Getty Images

Mbappe a creat o întreagă "telenovelă" în jurul său în capitala Franței, aspect care devine din ce în ce mai deranjant pentru conducerea lui PSG.
Atacantul francez și-a exprimat dorința de a rămâne încă un an pe Parc des Princes, însă oficialii grupării nu vor să îl piardă pe gratis pe jucătorul de 24 de ani.
În aceste condiții, viitorul fotbalistului este pe buzele tuturor. Cel mai recent, Bernd Schuster a comentat situația în care se află Mbappe, dând de înțeles că este momentul ca francezul să plece de la PSG.
Fostul antrenor al celor de la Real Madrid a spus ce crede că ar trebui să facă atacantul, pe care își dorește să-l vadă cât mai curând într-una dintre cele mai tari 3 campionate din Europa.
Germanul de 63 de ani a precizat și că "galacticii" au nevoie de un atacant pentru sezonul următor, spunând că nu își poate imagina ca Joselu să fie titularul lui madrilenilor în locul lui Benzema.
"Mbappe trebuie să ajungă cât mai curând într-una dintre cele mai bune trei ligi din Europa, iar Real are nevoie în continuare de un atacant care să garanteze cel puțin 30 de goluri. Dezamăgirea trăită la PSG este din ce în ce mai mare, Kylian își pierde anii de aur acolo!
Nu mi-l imaginez pe Joselu atacantul central obișnuit al lui Real Madrid. Cristiano Ronaldo și Karim Benzema au marcat întotdeauna 30 sau 40 de goluri pe sezon în ultimii zece ani.
Joselu nu va face asta, dar echipa are nevoie de ele! De aceea, eu cred că Florentino Perez va fi atent în această vară (n.r. la situația lui Mbappe)", a declarat Bernd Schuster, citat de Mundo Deportivo.
Citește și:

PSG PREGĂTEȘTE UN AN ÎN "EXIL" PENTRU MBAPPE

Mbappe mai are timp să se gândească la viitorul său până la sfârșitul acestei luni, iar șefii celor de la PSG pregătesc o decizie radicală în privința sa.
Potrivit celor de la The Athletic, dacă francezul nu își reînnoiește contractul cu parizienii și nici nu pleacă în această vară, atunci va fi ținut "în exil" un an întreg pe banca de rezerve de Luis Enrique, până își încheie contractul în 2024.
Fotbalistul de 24 de ani nu ar juca astfel în niciun meci și nu ar prinde niciun minut în tricoul parizienilor. Deși măsura pe care o pregătesc oficialii de pe Parc des Princes pare menită să îl învațe o lecție pe francez, aceasta are și un dezavantaj.
Luis Enrique nu ar avea ocazia să folosească unul dintre cei mai buni jucători de pe planetă deși îl are la dispoziție, pentru ca apoi să îl piardă, cel mai probabil, definitiv vara viitoare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo