Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe, OUT din lotul lui PSG pentru turneul din Japonia! Francezii, convinși că fotbalistul s-a înțeles cu Real Madrid

Bianca Dumitru

Publicat 22/07/2023 la 08:54 GMT+3

Viitorul lui Kylian Mbappe pare că este din ce în ce mai departe de PSG. Fotbalistul nu a putut fi convins să-și prelungească înțelegerea cu parizienii, iar șefii clubului au decis să nu-l includă în lotul pentru cantonamentul din Japonia. Cei de la PSG sunt convinși că Mbappe s-a înțeles deja cu Real Madrid.

Kylian Mbappé #7 of Paris Saint-Germain during the Paris Saint-Germain V Clermont, French Ligue 1 regular season match at Parc des Princes on June 3, 2023, in Paris

Credit imagine: Getty Images

Relația dintre Kylian Mbappe și PSG este din ce în ce mai șubredă. Fotbalistul nu vrea sub nicio formă să-și prelungească înțelegerea, condiție obligatorie din punctul de vedere al lui Nasser Al-Khelaifi pentru a fi păstrat în sezonul 2023/24.
Atacantul i-a spus deja lui Luis Enrique că nu va rămâne pe Parc des Princes mai departe de vara anului 2024, iar șefii au început să ia măsuri împotriva lui.
Conform jurnalistului Fabrizio Romano, PSG l-a exclus pe Mbappe de pe lista jucătorilor care vor face deplasarea în Japonia pentru cantonamentul în care vor disputa 3 amicale.
Această decizie a venit ca urmare a faptului că PSG se simte trădată de atacant, oficialii de pe Parc des Princes fiind convinși că acesta s-ar fi înțeles deja cu cei de la Real Madrid pentru un transfer gratuit, vara viitoare.
Asta deși Mbappe a spus că în trecut că nu ar pleca de la Paris gratis, iar campioana Franței nu vrea să ajungă "paralizată" de cerințele unui jucător.
Astfel, PSG s-a hotărât să-l vândă în această vară pe Mbappe, iar potrivit jurnalistului Francois Gallardo, Nasser Al-Khelaifi ar fi avut deja o întâlnire în acest sens cu Florentino Perez.
Șefii lui Real Madrid nu concep să-l piardă și de această dată pe francez, dorind să-l aibă la echipă înainte de El Clasico programat, în cantonamentul din Statele Unite ale Americii, pe 29 iulie.
Citește și:

Mbappe a refuzat o ofertă de un miliard de euro

Șefii parizieni au încercat tot felul de variante pentru a-l convinge pe atacant să accepte un nou contract, înainte de a ajunge să-l nu-l mai includă în lotul campioanei Franței.
Potrivit jurnaliștilor de la Marca, ultima idee a francezilor ar fi să îi ofere lui Mbappe un contract cum nu s-a mai văzut, pe cel puțin 10 sezoane, perioadă în care internaționalul din Hexagon ar urma să încaseze un miliard de euro.
Aceasta ar fi cea din urmă încercare a conducătorilor de a-l convinge să accepte prelungirea, dar fotbalistul nu a fost impresionat, spunându-le jurnaliștilor din Spania că nu este vorba despre bani și că el vrea să câștige cât mai multe trofee.
Astfel, cei de la PSG au luat deja prima măsură față de Mbappe, care pare decis să-i refuze la nesfârșit. Rămâne de văzut dacă vor reuși să-l vândă în această vară, așa cum își doresc, sau dacă fotbalistul va sta un an pe bancă înainte de a pleca gratis la Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo