Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe s-a întors ca un erou la antrenamentele lui PSG! Cum a fost primit și ce le-a promis parizienilor

Dani Morar

Actualizat 13/08/2023 la 21:22 GMT+3

Kylian Mbappe s-a întors la antrenamentele lui PSG, după ce a ratat pregătirea din pre-sezon, fiind exclus din lot. Jucătorul și conducerea par să fi revenit la sentimente mai bune, iar acesta chiar ar fi promis că își va prelungi contractul.

Mbappe s-a întors la antrenamentele lui PSG.

Credit imagine: Eurosport

Kylian Mbappe a revenit la antrenamentele lui PSG, la doar o zi după debutul echipei în noul sezon din Ligue 1. Campioana Franței a remizat cu Lorient, scor 0-0, iar starul a fost reprimit în lot, după ce conducerea l-a înlăturat pentru pregătirea din pre-sezon.
Mbappe s-a întors azi alături de coechipierii săi, care au făcut un tunel pentru al întâmpina. Totul s-a desfășurat cu voie bună, iar Nasser Al Khelaifi a fost și el prezent la firul ierbii pentru a vedea în ce condiții se desfășoară lucrurile.
Tot scandalul a plecat de la faptul că jucătorul vrea să plece liber de contract vara viitoare, decizie care ar afecta-o grav pe PSG, din punct de vedere financiar. Surse apropiate de club susțin însă, că Mbappe a revenit la sentimente mai bune și le-ar fi promis șefilor că acest lucru nu se va întâmpla, iar când își va părăsi echipa o va face doar contra unei sume importante de bani.
De asemenea, Ousmane Dembele a fost și el prezent la primul antrenament alături de noii colegi, după transferul de la Barcelona. Suma de transfer se învârte în jurul a 50 de milioane de euro. Totuși, Barcelona nu va încasa toți banii. Catalanii vor primi doar jumătate, 25 de milioane de euro, iar cealaltă jumătate va fi încasată de jucător și agentul său.
Citește și:

Mbappe a fost reprimit în lotul lui PSG

Mbappe este un jucător emblematic pentru PSG, precum Neymar, care la rândul lui este pe picior de plecare. Deși părea la un moment că ruptura dintre Mbappe și PSG este definitivă, cele două părți ar putea ajunge la un acord convenabil în următoarea perioadă. Mbappe a urmărit din tribune meciul lui PSG cu Lorient, însă acum, după ce a fost reprimit la antrenamentele primei echipe, va putea evolua începând de etapa următoare.
Situația actuală a jucătorului nu ajută pe nimeni, iar PSG încearcă să găsească o soluție de compromis pentru ambele părți. Francezii vor să-i îndeplinească, cu un an întârziere, promisiunea făcută lui Mbappe în primăvara lui 2022.
PSG i-a transferat pe Ousmane Dembele și Lucas Hernandez, urmând ca lor să li se alăture și Kolo Muani. Mbappe îi cunoaște foarte bine pe acești jucători de la națională, iar instalarea lui Luis Enrique, un tehnician respectat, ar putea reprezenta câteva dintre motivele pentru care relația dintre cele două părți s-a îmbunătățit în ultima perioadă.
PSG vrea să-i prelungească contractul lui Mbappe pentru încă un sezon, până în 2025, cu promisiunea de a-l lăsa să plece la Real Madrid în vara lui 2024. Astfel, PSG nu-și va pierde gratis vedeta și va încasa o sumă importantă, menționează sursa citată.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo