Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pe Messi nu îl uită nici după ce a plecat, de Mbappe vor să uite cât încă e sub contract. Gestul făcut de PSG

Maria Olteanu

Publicat 08/08/2023 la 20:52 GMT+3

Kylian Mbappe stă pe un butoi de pulbere la PSG, după ce a refuzat să semneze prelungirea contractului, iar cele două părți par să nu cadă la pace. Viitorul său este cert că nu va mai fi pe Parc des Princes, așa că oficialii parizieni se pare că au început să ia măsuri pentru "a-l șterge" cât mai repede pe francez din memoria echipei.

Kylian Mbappe of Paris Saint-Germain looks dejected during the UEFA Champions League round of 16 second leg against Bayern Munich at Allianz Arena. (Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe a primit un ultimatum de la conducerea lui PSG, fiind anunțat că trebuie să aleagă între a-și prelungi contractul sau a accepta un transfer în această vară. Starul nu agreează niciuna dintre aceste două opțiuni și presa din Hexagon a scris că acesta riscă să rămână exclus din lot pe tot parcursul sezonului.
Viitorul lui Kylian Mbappe este cel mai fierbinte subiect din fotbalul internațional în această vară. Exclus din lot pentru turneul din Japonia și Coreea de Sud, starul campioanei Franței așteaptă să vadă ce decizie va lua clubul în privința sa, în condițiile în care nu și-a prelungit contractul și nici nu pare să accepte să plece de la echipă în această vară.
În timp ce în birouri se poartă negocieri continue, în afara acestora oficialii lui PSG fac orice pentru a scăpa de imaginea francezului și de asocierea sa cu numele campioanei Franței.
Mai exact, în aceste zile se pare că a început procesul prin care posterele cu chipul său, lipite pe stadionul Parc des Princes, să fie dezlipite, pentru "a se șterge" complet urmele sale în tricoul albastru al parizienilor.
De asemenea, în magazinele oficiale ale clubului nu mai există obiecte care să poarte numele jucătorului de 24 de ani.
CITEȘTE ȘI:

Pe Messi l-au păstrat în magazinul oficial și la două luni de la plecare

Leo Messi s-a despărțit în această vară de PSG. Ajuns la final de contract, nu a mai dorit să continue aventura pe Parc des Princes. A avut oferte din Europa și Arabia Saudită, dar a ales până la urmă America, unde a semnat cu Inter Miami.
În MLS a câștigat rapid respectul celor din jur, fiind cel mai apreciat jucător. Evoluțiile bune nu au întârziat nici ele să apară, având deja 7 goluri și o pasă decisivă după doar patru meciuri jucate.
Chiar dacă a plecat de mai bine de două luni de la campioana Franței, PSG, starul argentinian nu poate fi uitat rapid de vechea sa formație, al cărei tricou l-a purtat vreme de două sezoane.
Pe rețelele de socializare au circulat la începutul acestei săptămâni imagini cu tricoul campionului mondial care este încă vândut în magazinul oficial al celor de la PSG, în ciuda faptului că acesta nu mai este jucătorul clubului, ajungând între timp la o înțelegere în MLS, cu Inter Miami.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo