Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG a condus cu 2-0, dar s-a văzut egalată de ocupanta locului 3 din Ligue 1, pe teren propriu

Eurosport
DeEurosport

Publicat 28/01/2024 la 23:50 GMT+2

Paris Saint-Germain a pierdut două puncte în lupta pentru titlu în fața celor de la Brest. Ocupanta locului 3 din campionatul Franței a revenit de la 0-2 pe Parc des Princes, după o primă repriză în care parizienii păreau de neoprit.

PSG-Brest

Credit imagine: EFE

Articol scris de Daniel Kerekes
Oaspeții au început meciul cu o atitudine pozitivă, iar parizienii au părut surprinși de abordarea celor de la Brest, care au presat în continuu în startul primei reprize. În minutul 28, Romain Del Castillo a executat periculos o lovitură liberă, care i-a pus ceva probleme lui Gianluigi Donnarumma.
PSG a trecut ușor-ușor la cârma jocului, iar elevii lui Luis Enrique au reușit să deschidă scorul prin Marco Asensio. Fostul fotbalist al Realului a finalizat o fază superbă, după ce a primit o pasă lobată pe poziție viitoare de la Bradley Barcola.
Vitinha a fost aproape să majoreze avantajul, cu un șut in interiorul careului, care a trecut puțin pe lângă poarta lui Bizot. Până la urmă, golul de 2-0 a fost marcat de Randal Kolo Muani, care a înțepat balonul în poarta goală, din spatele unui adversar.
Citește și:

Brest revine în repriza a doua

Oaspeții au început și repriza secundă surprinzător de agresiv. Donnarumma a fost de două ori pus la treabă în primele 10 minute, de Pierre Lees Melou și de Hugo Magnetti. De fiecare dată, portarul italian a fost la post. Această insistență a fost răsplătită în minutul 55, când Mahdi Camara a redus din diferență, cu ajutorul devierii lui Danilo Pereira.
Kylian Mbappe a încercat să refacă avantajul de două goluri cu un șut din prima în minutul 68. Acesta a finalizat după ce Barcola pierduse mingea în urma unei serii de driblinguri. La cealaltă poartă, Kenny Lala a încercat să-l surprindă pe Donnarumma cu un șut la colțul lung, dar italianul a reținut sigur.
Minutul 80 a adus egalarea pentru Brest. Mathias Pereira Lage a apărut excelent în fața porții și a finalizat cu călcâiul centrarea lui Martin Satriano. Barcola a luat două cartonașe galbene în ultimele minute și a fost eliminat chiar înaintea finalului partidei.
Astfel, PSG pierde ocazia de a se distanța la 8 puncte de principala urmăritoare, Nice. Brest și-a respectat statutul de echipă de podium și a obținut poate cel mai mare punct al sezonului pe Parc des Princes.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo