Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG a bătut palma pentru primul transfer în fereastra de iarnă! Fotbalistul dorit de Liverpool a ajuns la Paris

Irina Aldea

Publicat 24/12/2023 la 21:44 GMT+2

Mundo Deportivo anunță că PSG a perfectat deja primul transfer din fereastra de iarnă, aducând un fundaș central din Brazilia.

Kylian Mbappe & Luis Enrique

Credit imagine: Getty Images

În următoarele zile, Luis Enrique se va putea baza pe un fundaș central brazilian promițător, Lucas Beraldo, pentru a atenua absențele de lungă durată ale lui Kimpembe și Nuno Mendes. În lipsa unui anunț oficial, spaniolii de la Mundo Deportivo scriu că PSG s-a asigurat deja de prima întărire a echipei în fereastra de transferuri de iarnă.
Chiar înainte ca fereastra să se deschidă pe data de 1 ianuarie, campioana Franței a ajuns la un acord cu Sao Paulo pentru a-l aduce la Paris pe tânărul fundaș brazilian Lucas Beraldo. Fundașul central stângaci de 20 de ani acceptase deja condițiile contractului cu PSG, iar cele două cluburi au încheiat duminică transferul său în schimbul a aproximativ 20 de milioane de euro.
CITEȘTE ȘI:

Lucas Beraldo, care ajunge la PSG, nu a fost convocat pentru turneul preolimpic

Beraldo, care a fost dorit și de Liverpool, vine pentru a atenua pierderile pe termen lung din cauza accidentărilor lui Presnel Kimpembe și Nuno Mendes, iar Luis Enrique va putea conta pe el la reluarea competiției din Franța, deoarece nu a fost convocat de echipa braziliană pentru a participa la turneul preolimpic U-23 care va avea loc în Venezuela între 20 ianuarie și 11 februarie.
Beraldo, care a debutat în prima echipă a lui Sao Paulo în mai 2020, este unul dintre fotbaliștii defensivi cu cel mai mare viitor din fotbalul brazilian și în acest sezon a apărut ca un jucător cu potențial pentru a face saltul în Europa. Pe lângă calitățile sale defensive și puterea fizică (are 1,86 metri înălțime), el se remarcă prin tehnica sa extraordinară cu mingea. Rămâne acum de văzut ce va reuși să facă în Ligue 1 în cadrul celei mai puternice echipe din campionatul Franței.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo