Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG a făcut o ofertă de 50 de milioane de euro pentru "noul Erling Haaland"

Maria Olteanu

Publicat 27/07/2023 la 16:25 GMT+3

Clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain s-a activat pentru a găsi un nou atacant după refuzul lui Kylian Mbappe de a-şi prelungi contractul şi a făcut o ofertă de 50 de milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile golgheterului danez al echipei Atalanta Bergamo, Rasmus Hojlund, supranumit "noul Erling Haaland".

Denmark forward Rasmus Hojlund

Credit imagine: Getty Images

Potrivit cotidianului sportiv L'Equipe, conducătorii lui PSG nu sunt dispuşi să ofere mai mult de 50 de milioane de euro pentru tânărul internaţional danez (20 ani) şi aşteaptă acum răspunsul clubului italian, de care Hojlund este legat prin contract până în 2027.
Site-ul The Athletic a anunţat că Manchester United a înaintat, de asemenea, o ofertă de 50 de milioane euro pentru transferul lui Rasmus Hojlund, dar oferta englezilor conţine şi bonusuri suplimentare de 10 milioane de euro, în funcţie de performanţe.
Internaţionalul danez (6 selecţii, 6 goluri) a semnat în vara anului trecut cu Atalanta, care l-a cumpărat cu 17 milioane de euro de la formaţia austriacă Sturm Graz.
În sezonul trecut, Hojlund a înscris 9 goluri în 32 de meciuri disputate în Serie A.
Sursă: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo